Antena 3 CNN Externe V. Jirinovsky: "Nu a fost nicio ploaie de meteoriţi, americanii testează arme noi!"

V. Jirinovsky: "Nu a fost nicio ploaie de meteoriţi, americanii testează arme noi!"

V. Jirinovsky: "Nu a fost nicio ploaie de meteoriţi, americanii testează arme noi!"
15 Feb 2013   •   16:08

Parlamentarul ultra-naţionalist rus, Vladimir Jirinovsky, cunoscut pentru remarcile sale scandaloase, a spus că NU fragmentele de meteorit au lovit Rusia în această dimineaţă.
Conform liderului comunist, zgomotele şi luminile de pe cer sunt rezultatul unor teste militare americane.

"Nu a fost nicio ploaie de meteoriţi, americanii testează arme noi!" , a declarat Jirinovsky jurnaliştilor, la câteva ore după ce Ministerul de Urgenţe a furnizat o serie de comunicate oficiale, referitoare la evenimentul de azi-dimineaţă.

Şeful Partidului Liberal Democrat, Vladimir Jirinovsky, a adăugat că Secretarul de Stat american, John Kerry a vrut să dea un semnal de avertisment omologilor săi ruşi.
Jirinovsky a făcut referire la comentariile anterioare ale Departamentului de Stat american, care susţineau că oficialul american a încercat timp de câteva zile să intre în legătură cu ministrul de externe rus, Sergei Lavrov, pentru a discuta situaţia din Coreea şi Siria.
Potrivit parlamentarului rus, americanii au vrut să îi facă "mai atenţi" pe ruşi.

"Nimic nu cade aiurea din cer. Dacă se întâmplă totuşi să pice ceva, este vina oamenilor. Oamenii sunt cei care instigă la război, ei sunt adevărăţii provocatori!", a încheiat controversatul om politic.

×
Subiecte în articol: SUA John Kerry Sergei Lavrov
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close