Antena 3 CNN Externe Violenţe într-o gară din Macedonia. Sute de imigranţi s-au folosit de "bâte şi cuţite" pentru a se urca într-un tren

Violenţe într-o gară din Macedonia. Sute de imigranţi s-au folosit de "bâte şi cuţite" pentru a se urca într-un tren

Violenţe într-o gară din Macedonia. Sute de imigranţi s-au folosit de "bâte şi cuţite" pentru a se urca într-un tren
Sursa foto: Foto: Agerpres-EPA
14 Aug 2015   •   17:31

Mai multe persoane au fost rănite, vineri, într-o gară din sud-estul Macedoniei, după ce mai mulţi imigranţi le-au ameninţat cu "bâte şi cuţite" pentru a urca într-un tren ce se îndrepta spre nordul ţării, informează site-ul postului B92.
   
Aproximativ 1.000 de persoane şi-au petrecut noaptea de joi spre vineri în gara din oraşul Gevgelija, din sud-estul Macedoniei, pentru a se îmbarca în trenul cu ruta spre oraşul Tabanovce, din nordul ţării, aflat la frontiera cu Serbia.
   
Sute de imigranţi, majoritatea din Orientul Mijlociu, s-au îmbulzit spre cursa de dimineaţă, încercând să urce în tren fără să plătească preţul călătoriei.
   
Potrivit agenţiei de presă Tanjug, mai mulţi imigranţi au început să ameninţe pasagerii de pe peron cu "bâte şi cuţite", câteva persoane fiind "rănite uşor".
   
Ca urmare a busculadei create de imigranţi, trenul cu ruta Gevgelija-Tabanovce a avut întârzieri.
   
Zilnic, circa 1.000 de imigranţi circulă pe această rută, pentru a ajunge în Serbia şi apoi Ungaria, destinaţia finală fiind reprezentată de ţările din vestul Europei.
  

×
Subiecte în articol: macedonia Europa imigrant
Parteneri
Percheziții în Bucureşti: "Maestru spiritual” acuzat de trafic de persoane
x close