Antena 3 CNN Externe Ziua nunţii lor va fi de neuitat. Şi-au unit destinele într-o pădure în care izbucnise un violent incendiu de vegetaţie

Ziua nunţii lor va fi de neuitat. Şi-au unit destinele într-o pădure în care izbucnise un violent incendiu de vegetaţie

Ziua nunţii lor va fi de neuitat. Şi-au unit destinele într-o pădure în care izbucnise un violent incendiu de vegetaţie
de O.P.    |    10 Iun 2014   •   06:10

Nici fenomenele extreme şi nici intervenţia pompierilor nu au putut sta în calea iubirii lor! Este povestea unor miri de peste Ocean care s-au căsătorit în timp ce erau înconjuraţi de flăcările unui puternic incendiu de vegetaţie.

Deşi trebuiau să îşi unească destinele într-un loc idilic din inima pădurii, mirii au stat ca pe jar, la propriu, până în ultima secundă. Un incendiu de vegetaţie se îndrepta cu rapiditate chiar spre ei.

Iar veştile rele au curs gârlă.

Speranţele că vor reuşi să treacă cu brio şi peste această încercare se spulberau de la o secundă la alta.

Îndureraţi, socrii au fost cei care au făcut o ultimă încercare. Aşa au reuşit să îi convingă pe pompieri să le acorde câteva minute pentru a îşi vedea visul îndeplinit. A fost o ceremonie scurtă, dar pe care nu o vor uita niciodată.

Şi pentru că Mama Natură le-a creat un scenariu desprins din film, mirii au profitat de ocazie şi au imortalizat evenimentul într-un peisaj apocaliptic, printre flăcări, în care iubirea lor iese triumfătoare.

×
Subiecte în articol: incendiu de vegetatie
Parteneri
Prognoza meteo ANM pentru luna mai. Vremea se schimbă după Paște
x close