Antena 3 CNN High Tech Apple a lansat un nou model de iPhone, la preț accesibil

Apple a lansat un nou model de iPhone, la preț accesibil

Într-o lansare online,atipică companiei, Apple a prezentat un nou model de iPhone, la un preț de aprope trei ori mai mic decât cel al modelului iPhone 11 Pro Max.

Apple a lansat un nou model de iPhone, la preț accesibil
Sursa foto: Twitter
15 Apr 2020   •   18:57

iPhone-ul este varianta nouă a telefonului iPhone SE și are o dimensiune mai mică decât ultimele modele lansate de Apple. Telefonul vine însă cu același procesor ca și variantele mai scumpe ale companiei.

Ecranul noului device are Retina HD dispaly, iar telefonul are video în 4K și folosește amprenta pentru a fi deblocat. Bateria este comparată cu cea a iPhone-ului 8. 

Telefonul este disponibil în trei culori: roșu, alb și negru. Va fi disponibil începând cu 24 aprilie 2020 și costă 399 de dolari. 

Lansarea telefonului în plină pandemie indică încercarea companiei Apple de a avea produse mai accesibile într-o perioadă dificilă, în care cliențiii fideli nu își mai permit să plătească peste 1.000 de dolari pe un telefon.

În toamnă, Apple ar fi trebuit să lanseze noul telefon iPhone 12 dar conform zvonurilor, această lansare ar putea fi amânată pentru o perioadă în care cheful și posibilitatea de cumpărare a clienților revin. 

×
Subiecte în articol: iphone se iphone nou Apple
Parteneri
Facturi Hidroelectrica, anunțul companiei pentru clienţi
x close