Antena 3 CNN High Tech Concurs Starcraft cu premii de 100.000$. În Coreea va avea loc finala competiţiei Averatec Intel Classic 2

Concurs Starcraft cu premii de 100.000$. În Coreea va avea loc finala competiţiei Averatec Intel Classic 2

Concurs Starcraft cu premii de 100.000$. În Coreea va avea loc finala competiţiei Averatec Intel Classic 2
Sursa foto: starcraft
05 Feb 2009   •   16:45

Duminica aceasta, Coreea va fi gazda concursului Averatec Intel Classic 2, în care se vor înfrunta ultimii doi jucători rămaşi în cursa pentru premiul de 40.000 de dolari. Finala va fi transmisă live, pe internet, de GomTV.net, care se aşteaptă la o audienţă record, până acum meciurile fiind urmărite de zeci de milioane de spectatori din 190 de ţări. Jangbi şi Bisu sunt cei doi competitori rămaşi dintre cei 180 care au luat startul în această competiţie a jocului Starcraft.
Nu va fi premiat doar câştigătorul finalei ci şi cei mai buni opt concurenţi, plus cei care au reuşit cele mai multe victorii consecutive. Valoarea totală a premiilor este de 105.000 dolari. Meciul final va avea loc la Seul, pe 8 februarie, la ora 11 dimineaţa (ora României). Pentru a înţelege mai bine importanţa evenimentului pentru coreeni, în videoclipul de mai jos poate fi urmărită finala de anul trecut.

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: seul Coreea joc video
Parteneri
Românii vor avea încă o zi liberă în plus în mini-vacanța de Paște
x close