Antena 3 CNN High Tech Grand Theft Auto IV are un nou patch, lansat de Rockstar Games

Grand Theft Auto IV are un nou patch, lansat de Rockstar Games

Grand Theft Auto IV are un nou patch, lansat de Rockstar Games
Sursa foto: GTA IV,Grand Theft Auto IV
27 Ian 2009   •   17:09

Rockstar Games a lansat un nou patch pentru cunoscutul joc video Grand Theft Auto IV, pentru PC, care duce versiunea la 1.0.2.0, informează gamespy.com. Printre îmbunătăţiri se numără optimizarea grafică revizuită dar şi o performanţă vizuală şi opţiuni optimizate. De asemenea, cei care au versiunea nepiratată a jocului nu vor mai fi scoşi din partidele tip multiplayer care au loc online.
Grand Theft Auto IV (GTA IV) este un popular joc video de acţiune şi aventură creat de Rockstar North. Acesta este al nouălea titlu dezvoltat din seria GTA. Jocul a fost lansat pentru PlayStation 3 şi Xbox 360 în Australia, Europa şi Statele Unite - pe 29 aprilie 2008 şi în Japonia - pe 30 octombrie 2008. Lansarea oficială a versiunii pentru PC a avut loc la sfârşitul lui 2008.
Acţiunea jocului Grand Theft Auto IV se desfăşoară într-o versiune îmbunătăţită a oraşului fictiv Liberty City, care are ca inspiraţie New York-ul.
Personajul principal este Niko Bellic, un veteran de război din Europa de Est, aflat în SUA în căutarea Visului American care, însă, este atras rapid într-o lume plină de gangsteri, crime şi corupţie.
GTA IV conţine elemente din mai multe jocuri, precum cele de curse auto sau cele de tip "third-person shooters". Noutatea acestei versiuni constă în introducerea opţiunii "multiplayer", jucătorii având la dispoziţie 15 tipuri diferite de joc.
Grand Theft Auto IV s-a bucurat de un succes imens în rândul criticilor, devenind unul dintre cele mai bine cotate jocuri din toate timpurile în topurile unor reviste de specialitate.

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: joc video
Parteneri
Atenţionare meteo ANM: Ploi, vijelii, lapoviţă şi ninsoare
x close