Antena 3 CNN High Tech Mesajul hackerilor Anonymous pentru protestatarii români? Ascultă materialul apărut pe internet

Mesajul hackerilor Anonymous pentru protestatarii români? Ascultă materialul apărut pe internet

Mesajul hackerilor Anonymous pentru protestatarii români? Ascultă materialul apărut pe internet
Sursa foto: Foto: wikipedia.org
19 Ian 2012   •   11:25
Un material în care românii sunt îndemnaţi să iasă în stradă şi să protesteze împotriva guvernaţilor a apărut recent pe internet. Materialul a fost postat pe YouTube de utilizatorul român "OccupyCT”, care susţine că este reprezentantul cunoscutei grupări de hackeri Anonymous.

Acesta este un clip care prezintă o realitate pe care o simţim cu toţii. Nu m-a determinat nimic să fac acest clip, decât propria suferinţă, umilinţă şi dorinţă de a transmite un mesaj de speranţa tuturor românilor care suferă şi care au o inima pentru ţara asta. În momentul în care nu veţi mai gândi în alb şi negru, veţi cunoaşte adevărata libertate”, scrie „OccupyCT” în descrierea materialului video.

Fie că mă înjuraţi, fie că-mi vreţi răul, fie că mă consideraţi un manipulator sau chiar duşmanul vostru, eu vă iubesc pe toţi şi va doresc o viata frumoasă!”, se mai arată în descrierea materialului.
 


Aceasta este traducerea textului din materialul video:


Salutari oameni din România, suntem Anonymous,

V-ati alaturat, în cele din urma, luptei globale pentru o viata mai buna. Dupa 22 de ani de furt, minciuna si manipulare, perpetuata de guvernele voastre si mass-media, vocile voastre sunt auzite inca odata pe strazile oraselor voastre.


Trebuie sa recunoasteti faptul ca aducerea în jos un singur om, si a alege pe altul la putere nu va rezolva problemele tale. Acest lucru se va perpetua doar circul politic care se desfasoara în fata dvs. de 22 de ani. Trebuie sa recunoasteti faptul ca întreaga clasa politica este corupta si nu serveste interesul poporului, asa cum ar trebui.

Multi dintre voi stiu ca lumea se schimba, multi dintre voi simtiti acest lucru in interiorul dvs. . Nu va pierdeti speranta deoarece anonim este de partea Voastra. Trebuie sa ramânem uniti împotriva guvernelor noastre si ne facem auzite vocile noastre, pentru ca suntem persoanele care doresc sa puna capat la înrobirea economica si monetara.

Treziti-va Români! Pentru o democratie reala, pentru viitorul identitatii voastre si traditiile poporului vostru. Treziti-va pentru o schimbare adevarata!

Suntem Anonim, TREZIREA!


Anonymous este o grupare de hackeri care afirmă că susţin promovarea accesului la informaţie, libertatea cuvântului şi transparenţa. Hackerii au căpătat popularitate la nivel mondial, în decembrie 2010, după ce au reuşit să spargă site-urile Visa şi MasterCard în semn de protest faţă de arestarea fondatorului WikiLeaks, Julian Assange.

"Oricine poate să facă parte din Anonymous şi să ni se alăture în lupta către atingerea ţelurilor noastre", a declarat un membru al grupării, potrivit WikiLeaks.
 


 

×
Parteneri
Situaţie critică în Slănic Prahova: o stradă s-a surpat! ISU intervine
x close