Antena 3 CNN High Tech Rock Band, jocul video inspirat de trupa The Beatles se lansează miercuri (VIDEO)

Rock Band, jocul video inspirat de trupa The Beatles se lansează miercuri (VIDEO)

Rock Band, jocul video inspirat de trupa The Beatles se lansează miercuri (VIDEO)
Sursa foto: joc Beatles Rock Band
09 Sep 2009   •   11:43

Zi mare pentru fanii legendarei trupe "The Beatles". Miercuri se lansează jocul ?The Beatles: Rock Band?, dar şi Integrala ?Beatles?, în versiune remasterizată.

Jocul "The Beatles : Rock Band", în versiunea Xbox 360, îi va purta pe utilizatori prin discografia şi evoluţia în timp a legendarei formaţii. El le va permite fanilor trupei să cânte la chitară, bas sau tobe şi să interpreteze cele peste 45 de cântece alese din discografia The Beatles.

Ideea acestui joc aparţine lui Dhani, fiul lui George Harrison. Paul McCartney, Ringo Starr, dar şi Yoko Ono, soţia lui John Lennon şi Olivia, cea care a fost soţia lui George Harrison, au participat la realizarea jocului. De altfel, Ringo Starr şi Paul McCartney aşteaptă cu nerăbdare momentul lansării.

Se aşteaptă ca ?Rock Band? să fie una dintre cele mai vândute apariţii ale anului, avand ca public ţintă atât utilizatorii tineri, cât şi pe părinţii lor care au iubit trupa ?The Beatles?.

De altfel, nu există nicio îndoială că fanii de abia aşteaptă marea lansare. Un clip video, care face reclamă jocului, şi care a fost lansat pe YouTube, a făcut senzaţie în toată lumea, mărind aşteptarea fanilor şi suspansul.

Reclama îi prezintă pe cei patru grei ai muzicii rock, în timp ce traversează pe o trecere de pietoni, aceeaşi de pe coperta albumui ?Abbey Road?, lansat în septembrie 1969. Cu ajutorul tehnologiei, cântăreţii sunt urmaţi de zeci de fani care dansează, unii dintre ei purtând instrumentele care vor apărea în jocul video.

Preţul la care va fi comercializat jocul ?Rock Band? este de aproape 60 de dolari.



Antena3.ro

×
Subiecte în articol: The Beatles joc video album
Parteneri
Românii vor avea încă o zi liberă în plus în mini-vacanța de Paște
x close