Antena 3 CNN High Tech Sony a lansat în România Gran Turismo 5 pentru PlayStation 3

Sony a lansat în România Gran Turismo 5 pentru PlayStation 3

Sony a lansat în România Gran Turismo 5 pentru PlayStation 3
24 Noi 2010   •   16:14

Sony Computer Entertainment şi Sony au lansat Gran Turismo5 pe piaţa locală, odată cu lansarea europeană, aducându-le pasionaţilor experienţa celor mai cunoscute circuite, la volanul unei selecţii de peste 1.000 de maşini. Cel mai realist simulator de curse auto este disponibil începând cu data de 24 noiembrie 2010, la partenerii Sony Computer Entertainment Europe în România, la preţul de 269,99 lei.

“Gran Turismo®5 reprezintă cea mai importantă lansare de joc din acest final de an şi sperăm ca aşteptările îndelungate ale fanilor din România să fie împlinite, odată cu disponibilitatea la raft a jocului, simultană cu cea internaţională”, a declarat Simeon Bangeev, Sony Computer Entertainment Europe Authorized Consultant, Bulgaria şi România.

Cel mai realist simulator auto este disponibil şi în format 3D, completând dorinţa de imersiune în joc a entuziaştilor. “Prin Gran Turismo5 3D, alături de televizoarele Sony BRAVIA 3D, credem cu tărie că utilizatorii produselor de divertisment pentru acasă se vor bucura de experienţa 3D completă”, a declarat Taiju Ishikawa, Branch Manager Sony România.



Ce de-a cincea ediţie din seria de simulatoare auto Gran Turismo este dezvoltată de Polyphony Digital şi distribuită de Sony Computer Entertainment, GT5 fiind primul episod dedicat consolei PlayStation3. Peste 1.000 de maşini şi peste 70 de circuite din 26 de locaţii sunt disponibile pentru jucători.

Jocul este disponibil pentru achiziţionare la preţul de 269,99 lei, la Altex, Domo, Flanco şi Media Galaxy. Pachetele speciale includ bundle-uri cu o consolă PlayStation 3 320 GB şi un joc Gran Turismo5, la preţul de 1.599,99 lei.

×
Subiecte în articol: Sony joc video
Parteneri
Hidroelectrica anunţă perioada în care românii pot transmite indexul în aprilie
x close