Antena 3 CNN High Tech StarCraft II: Wings of Liberty, cel mai bine vândut joc de PC al anului

StarCraft II: Wings of Liberty, cel mai bine vândut joc de PC al anului

StarCraft II: Wings of Liberty, cel mai bine vândut joc de PC al anului
03 Aug 2010   •   22:00

StarCraft II: Wings of Liberty bate recordul de vânzări, la doar 24 de ore de la lansarea, care a avut loc pe 27 iulie, fiind cel mai bine vândut joc de PC al anului, cu un milion de copii comercializate în întreaga lume.

Însă la încă jumătate de milion de unităţi vândute în a doua zi de la lansare, a devenit jocul de strategie care s-a vândut cel mai rapid, din toate timpurile, potrivit Blizzard Entertainment, citat de scrie stuffmideast.com.

?Am lansat StarCraft II în 11 limbi diferite şi pe cinci continente deoarece am vrut să fim siguri că jucătorii se vor putea loga în număr cât mai mare şi îl pot juca încă din prima zi?, a declarat Mike Morhaime, CEO şi fondator al Blizzard Entertainment. ?Suntem încântaţi că atât de mulţi oameni şi-au procurat deja o copie a jocului şi aşteptăm şi mai mulţi jucători pe Battle.net în lunile următoare?.

StarCraft II a fost lansat simultan pe 27 iulie în America de Nord, Europa, Coreea de Sud, Australia, Noua Zeelandă, Rusia, Brazilia, Argentina, Singapore, Indonezia, Malaezia, Tailanda, Filipine, Taiwan, Hong Kong, Macau, dar şi în România. De asemenea, peste 8.000 de magazine din întreaga lume şi-au deschis uşile la miezul nopţii pentru a sărbători lansarea.

Antena3.ro

 

×
Subiecte în articol: joc video
Parteneri
Facturi Hidroelectrica, anunțul companiei pentru clienţi
x close