Antena 3 CNN High Tech Still Life 2, noile aventuri ale Victoriei McPherson - un joc video disponibil din aprilie

Still Life 2, noile aventuri ale Victoriei McPherson - un joc video disponibil din aprilie

Still Life 2, noile aventuri ale Victoriei McPherson - un joc video disponibil din aprilie
Sursa foto: still life 2
26 Ian 2009   •   18:55

Cine se ascunde în spatele măştii domnului X? Acesta este unul dintre misterele pe care le va cerceta agentul McPherson în jocul video Still Life.
Prezentarea jocului:
În toamna lui 2008 Vic este trimis în Maine, unde a fost găsit trupul lui Ellen Dunningan. Modul de operare şi înregistrarea video trimisă poliţiei şi mass-mediei înlătură orice fel de ambiguitate în privinţa identităţii criminalului: asasinul din East Coast a făcut o nouă victimă. Rezultatele autopsiei nu scot la iveală niciun fel de amănunte relevante. Din nou, asasinul nu a lăsat vreo urmă. Vic este abordat de o jurnalistă care susţie că deţine amănunte despre identitatea crimilalului, însă agentul FBI refuză. Paloma Hernandez este răpită însă câteva momente mai târziu...
Still Life 2 continuă să aducă împreună două personalităţi legate de acelaşi destin. Jocul este unul total diferit. În funcţie de personajul ales, Paloma (vânată de criminal) sau răpitorul său, Vic, jocul alternează între unul de supravieţuire sau o investigaţie a unei crime.
Still Life 2 este realizat în întregime în 3D real-time şi va fi lansat pentru PC în aprilie 2009. Jocul video este în lucru din iunie 2007 şi a fost dezvoltat de Gameco Studios.
Still Life 2, trailer

Configuraţie necesară:
-Windows XP/Vista
-Procesor : Intel Pentium IV 1,5 GHz
-512 MB Ram
-placă video 3D 128MB compatibilă DirectX 9
-spaţiu pe hard disk - 4 GB
-DVD-ROM 16X
-placă de sunet compatibilă DirectX 9
Sursa: microids.com
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: joc video
Parteneri
Explozie la Rafinăria Petromidia Năvodari. Plan roşu activat!
x close