Antena 3 CNN High Tech Super Mario 3D Land - celebrul joc revine în forţă cu o variantă tridimensională

Super Mario 3D Land - celebrul joc revine în forţă cu o variantă tridimensională

Super Mario 3D Land - celebrul joc revine în forţă cu o variantă tridimensională
21 Noi 2011   •   13:06

Cei care au copilărit prin anii `90, şi nu numai, îşi amintesc cu plăcere de unul dintre primele jocuri video care au captat atenţia românilor - Super Mario. Ei bine, acum a apărut o nouă variantă a jocului, denumită Super Mario 3D Land, disponibilă de luni şi în magazinele din România, pentru 280 de lei.

 


Instalatorul italian scund şi îndesat, cu tricou roşu şi salopetă albastră ne va înveseli din nou vieţile cu misiunile lui. Conceput special pentru platforma Nintendo 3DS, jocul marchează revenirea celebrei serii Super Mario, combinând acţiunea clasică Mario 2D cu elemente 3D.



În Super Mario 3D Land ai la dispoziţie o combinaţie de puteri noi şi clasice, pentru a putea răzbate în Regatul Ciupercilor, alături de Tanooki Mario şi noile sale înfăţişări: Boomerang Mario şi Statue Mario. Colectând o Super Frunză, Mario se transformă în Tanooki Mario, care poate să alunece prin aer şi să atace cu propria coadă, în timp ce Floarea Bumerang îi dă puterile unui Frate Bumerang, capabil să îi nimicească pe inamici cu aruncături de bumerang. În plus, jucătorul se va distra şi cu celelalte puteri din Cutia cu Elice care îl poartă pe Mario prin aer la Floarea de Foc, de unde protagonistul poate arunca mingi de foc împotriva adversarilor.



Super Mario 3D Land s-a lansat în Japonia pe 3 noiembrie şi a ajuns în numai 4 zile pe locul unu în topul vânzărilor, cu 343.492 de unităţi absorbite în piaţă. Mai mult, lansarea Super Mario 3D Land a generat în Japonia o creştere cu peste 100% a vânzărilor săptămânale pentru consola 3DS (de la 65.041 la 145.271).

×
Subiecte în articol: joc video
Parteneri
Schimbare radicală în funcţionarea Poştei Române
x close