Antena 3 CNN International News Un avion Delta a aterizat de urgență în New Mexico după ce un pasager a încercat să forțeze ușa postului de pilotaj

Un avion Delta a aterizat de urgență în New Mexico după ce un pasager a încercat să forțeze ușa postului de pilotaj

Un pasager a încercat să intre în postul de pilotaj al zborului 386 al companiei aeriene Delta, pe ruta Los Angeles - Nashville, anunță CNN.

Un avion Delta a aterizat de urgență în New Mexico după ce un pasager a încercat să forțeze ușa postului de pilotaj
Sursa foto: hepta
de Adrian Iclozan    |    05 Iun 2021   •   18:53

În urma incidentului, avionul a efectuat o aterizare de urgență în Albuquerque, statul New Mexico.

Tentativa de pătrundere în postul de pilotaj a fost dejucată iar pasagerul a fost arestat de poliția federală, conform surselor aeroportuare din Albuquerque.

FBI a confirmat pe Twitter că a intervenit în acest incident și a precizat că nu există în prezent o amenințare pentru public.

Grace Chalmers, o femeie aflată la bordul zborului Delta, a povestit pentru CNN că bărbatul care a declanșat incidentul s-a ridicat, aparent neprovocat, a fugit spre cabina piloților și a început să lovească în ușa de acces. 

Bărbatul a fost rapid pus la podea de un alt pasager, care apoi a fost ajutat de însoțitorii de bord să îl imobilizeze pe turbulent.

Acesta a fost ținut la podea pe parcursul celor 20 de minute necesare pentru coborârea de urgență la Albuquerque.

În filmarea cu telefonul realizată de martoră, bărbatul poate fi văzut în timp ce este scos din avion, desculț și cu gleznele și încheieturile imobilizate.

El poate fi auzit în timp ce repetă cu voce slabă dar inteligibilă: "Opriți avionul!"

Aterizarea de urgență i-a întârziat patru ore la Albuquerque pe pasagerii cursei 386, până ce Delta a făcut preparativele pentru continuarea zborului la Nashville.

Compania aeriană i-a elogiat, într-o declarație, pe pasageri și pe membrii echipajului și a subliniat că aparatul a aterizat fără incidente iar individul care a provocat incidentul a fost scos din avion de poliție.

×
Subiecte în articol: avion aterizare de urgenta new mexico delta
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close