Antena 3 CNN International News Un pasager, lovit de însoțitorii de zbor cu un ibric de cafea în cap, după ce a încercat să intre cu forța în cockpit, în SUA

Un pasager, lovit de însoțitorii de zbor cu un ibric de cafea în cap, după ce a încercat să intre cu forța în cockpit, în SUA

Un pasager a fost oprit de însoțitorii de zbor din încercarea sa de a pătrunde cu forța în cockpitul unui avion. Unul dintre ei l-a lovit cu un ibric de cafea în cap, iar alți pasageri au ajutat și ei la imobilizarea individului. FBI-ul investighează incidentul.

Un pasager, lovit de însoțitorii de zbor cu un ibric de cafea în cap, după ce a încercat să intre cu forța în cockpit, în SUA
Sursa foto: Facebook/ United
de Cerasela Stafie    |    14 Feb 2022   •   16:36

Un zbor al companiei aeriene American Airlines a fost deviat către Aeroportul Internațional Kansas City din Missouri, duminică după-amiază, din cauza ”un pasager indisciplinat”, a declarat compania aeriană într-un comunicat. Aeronava circula pe ruta Los Angeles - Washington.

Purtătorul de cuvânt al Departamentului de Aviație din Kansas City, Joe McBride, a declarat pentru CNN că un pasager a avut un comportament violent, adăugând că incidentul este sub jurisdicția FBI.

FBI a confirmat incidentul, precizând că persoana în cauză a fost luată în custodie: ”zborul a fost deviat din cauza interferenței unui pasager indisciplinat cu echipajul de zbor”, se arată în declarația FBI. ”Individul a fost luat în custodie. Nu sunt disponibile alte informații în acest moment”.

Mouaz Moustafa, un rezident din Washington, se afla la bordul zborului și a declarat pentru CNN că a auzit un însoțitor de bord strigându-i altuia să aprindă luminile. Avionul a început să coboare rapid, a adăugat.

Mai multe persoane au mers în partea din față a avionului pentru a ajuta la imobilizarea bărbatului, a spus Moustafa. Potrivit acestuia, pasagerul încerca să intre în cabina de pilotaj și să deschidă ușa avionului, iar un însoțitor de bord l-a lovit cu un ibric de cafea în cap.

Când avionul a aterizat, poliția și FBI au venit la bord. Pasagerii au fost reprogramați pe alt zbor.

×
Subiecte în articol: cockpit pasager insotitor zbor lovire
Parteneri
Crimă șocantă într-un bloc din Sectorul 2 al Bucureştiului
x close