Antena 3 CNN International News Un câine Shih Tzu, cu părul încâlcit și noduros, vedetă pe internet după ce a fost tuns. Americanii dau năvală să-l adopte

Un câine Shih Tzu, cu părul încâlcit și noduros, vedetă pe internet după ce a fost tuns. Americanii dau năvală să-l adopte

Soarta n-a fost blândă cu Simon, cel puțin până recent.

Un câine Shih Tzu, cu părul încâlcit și noduros, vedetă pe internet după ce a fost tuns. Americanii dau năvală să-l adopte
de Adrian Iclozan    |    19 Iun 2021   •   13:08

Micuțul animal din rasa Shih Tzu, în vârstă de aproximativ 11 ani, a fost luat de pe stradă, unde rătăcea fără stăpân, și dus la adăpost de angajații KC Pet Project, un serviciu pentru animale de companie din Kansas City. 

 "Te lasă mască să vezi un câine în starea asta și te face să te întrebi pe unde a umblat", spune Tori Fugate, de la KC Pet Project.

Smocurile de păr încâlcit s-au comasat și i-au întins pielea, provocându-i durere și probleme la mers.

A fost nevoie de două ore pentru a îndepărta părul încâlcit și noduros.

Tunsoarea care ia schimbat viața lui Simon

Operațiunea a fost filmată. Comparând imaginile "înainte" și "după", se poate spune că Simon este un alt om. Pardon, câine.

Cu siguranță, pe lângă aspect, i s-a ameliorat și dispoziția. Iar popularitatea sa a explodat, după ce au ajuns pe rețelele sociale imaginile din timpul tunsorii care i-a schimbat viața.

În câteva zile, clipul urcat pe TikTok a depășit 35 de milioane de vizualizări și a atras atenția presei internaționale. 

Totuși, celebritatea nu i s-a urcat lui Simon la cap. El rămâne un câine liniștit, gata să stea mult timp în poala potențialului stăpân.

Între timp, potențialii stăpâni asaltează KC Pet Project cu cereri de adopție.

Vedetă pe TikTok, Simon primește cereri de adopție din străinătate

"Avem o mulțime de cereri. Sunt oameni care au spus că vin din Canada să-l înfieze", precizează reprezentanta centrului de adopții pentru animale de companie.

Angajații speră să tragă ceva foloase de pe urma celebrității lui Simon și să-i convingă pe oameni să adopte și alte animale, întrucât centrul primește zilnic 50 de "chiriași" noi și au nevoie ca de aer să îi dea în adopție sau plasament.

Cât privește adopția lui Simon, acesta trebuie să mai aștepte un pic, pentru niște lucrări dentare, după care va fi, cu adevărat, pregătit să-și găsească o nouă familie.

×
Subiecte în articol: Shih Tzu tuns Kansas
Parteneri
Termoenergetica opreşte apa caldă în 100 de blocuri din Bucureşti
x close