Antena 3 CNN Life Avertisment de la Lidia Fecioru: Acest ceai consumat în exces îngroașă sângele și deranjează stomacul!

Avertisment de la Lidia Fecioru: Acest ceai consumat în exces îngroașă sângele și deranjează stomacul!

Măceșul e cunoscut datorită proprietăţilor sale. A fost folosit adesea, încă din Antichitate, ca plantă medicinalǎ. E bună toată planta de măceș, chiar și rădăcina, frunzele dar și fructul, a spus Lidia Fecioru, sâmbătă seară, la emisiunea ”Adevăruri ascunse”.

Avertisment de la Lidia Fecioru: Acest ceai consumat în exces îngroașă sângele și deranjează stomacul!
Sursa foto: Antena 3
01 Aug 2020   •   21:15

Această plantă are și reversul medaliei, a precizat Lidia Fecioru. Sunt oameni care nu au voie să consume măceșe, pentru că îngroașă sângele!

Dacă ne dorim un surplus de vitamina C, e bine să luăm o perioadă de 10 zile și apoi să facem pauză alte 10 zile. Fructul are foarte multă Vitamina C și deranjează stomacul. Nu pot bea ceai de măceșe cei care au probleme cu aciditatea. De asemenea, ceaiul de măceșe nu este recomandat pentru cei care au probleme cu inima”, a spus Lidia Fecioru.

Ce să faci pentru un surplus de vitamina C

Ce să faci pentru un surplus de vitamina C

Măceșele conțin acid ascorbic, adică vitamina C. Datorită conținutului mare de vitamine, măceșul este un excelent vitaminizant natural. 
Vitamina C are un rol esențial în procesele metabolice fundamentale .

Leacul Zilei, cu Lidia Fecioru. O rețetă pentru cei care au probleme cu tensiunea arterială sau cu diabetul

"Această rețetă nu vindecă, dar e foarte bună pentru potență, pentru avare, pentru buna funcționare a aparatului reproducători la femei și bărbați, scade tensiunea arterială, e bună pentru cei care au diabet de gradul doi, e bună pentru reînnoirea celulelor, pentru cei care au probleme cu anemia, pentru cei care fac chimioterapie", a spus Lidia Fecioru.

De ce ai nevoie

-1 kg și jumătate de sfeclă roșie curățată, tăiată în 4-6 bucăți

-2 L de apă - se fierbe o oră la foc mediu

-La final se adaugă o lingură de zahăr și una de oțet. Se păstrează cantitatea la frigider.

-Se ia de 3-4 ori pe zi, se bea 30-40 ml de zeamă, se mănâncă o bucățică sau două de sfeclă roșie, din cea fiartă.

-Ca orice cură de acest gen, se face 45 de zile, apoi se face pauză și continui ulterior.

×
Subiecte în articol: Lidia Fecioru ceai măceșe
Parteneri
Harta salariilor din România. Zonele unde angajații sunt plătiți cel mai bine
x close