Antena 3 CNN Life Familie 10 rețete delicioase de avocado umplut

10 rețete delicioase de avocado umplut

10 rețete delicioase de avocado umplut
Sursa foto: Foto: Ela Craciun.ro
18 Iul 2015   •   20:48

 De acord, guacamole este cel mai bun sos natural servit alături de chipsuri sau diverse gustări. Totuși, avocado poate servi drept aperitiv oricând, singur-singurel, fără să-i transformi pulpa în pastă. Cel mai bun și estetic mod de preparare presupune umplerea lui cu pește, legume și alte bunătăți.

Dacă te bate gândul să încerci o altfel de cină în weekend, inspiră-te din rețetele pe care ți le propune Ela Crăciun mai jos:

Somon afumat și ouă


Pentru 4 avocado, ai nevoie de: 120 de grame de somon afumat, 8 ouă, sare, piper negru, puțin chili și mărar pentru decorare. Citește modul de preparare aici!

Salată de linte afumată
Un preparat plin de proteine și fibre (2 porții) se obține din 50 grame de linte, frunză de dafin, 1 ardei gras roșu, 1 ceapă mică, feliată, 2 căței de usturoi, 1 linguri de ulei de măsline, un sfert de linguriță de chili, jumătate de linguriță de zahăr, 100 grame de roșii cubulețe, 1 avocado, piper negru și coriandru.
Vezi cum se prepară, aici.

Pui și porumb
Pentru această rețetă ai nevoie de piept de pui, porumb, ciuperci, brânză cu mucegai, suc de lămâie. Rețeta completă poate fi urmărită aici.

Mai multe detalii pe ElaCraciun.ro.

×
Subiecte în articol: ela craciun reteta
Parteneri
Mircea Badea a dezvăluit cine este modelul său în viaţă
x close