Antena 3 CNN Life Licoarea minune care vă scapă ca prin magie de kilogramele nedorite! Rețeta a luat cu asalt lumea fitness-ului

Licoarea minune care vă scapă ca prin magie de kilogramele nedorite! Rețeta a luat cu asalt lumea fitness-ului

Dieta Daneză, Rina, hipocalorică... o mulțime de metode de slăbit, care mai de care mai grele și spun nutriționiștii, mai nesănătoase. Cu toții ne dorim să putem mânca orice, oricând și kilogramele să dispară peste noapte. De fapt, acest lucru este posibil, cu ajutorul unei băuturi din ingrediente simple, băută în fiecare seară la culcare.

Licoarea minune care vă scapă ca prin magie de kilogramele nedorite! Rețeta a luat cu asalt lumea fitness-ului
Sursa foto: Pixabay
de Laura Dinu    |    18 Aug 2020   •   14:50

Majoritatea dintre noi s-au confruntat cel puțin o dată în viață cu acea frustrare apărută în momentul în care, în ciuda tututor eforturilor pe care le facem, grăsimea de pe burtă se încăpățânează să dispară. Acea bucățică de grăsime din jurul burții care ne amintește de fiecare gustare vinovată pe care am luat-o poate la ore nu tocmai recomandate.

Tocmai de aceea, speciliștii vin în ajutorul dumneavoastră cu o recomandare de băutură extrem de sănătoasă, din ingrediente banale am putea spune, care vă vor ajuta să scăpați de kilogramele nedorite și în special de acea grăsime de pe burtă atât de inestetică. 

Sucul ajută la accelerarea metabolismului și la arderea grăsimilor

Acest suc verde din castraveți și pătrunjel are rolul de a accelera metabolismul și poate avea rezultate uimitoare dacă este consumat regulat. Rețeta a luat cu asalt lumea fitness-ului, cei care au încercat-o susținând că grăsimea de pe abdoment dispare ca prin magie. 

Atăt castravetele cât și pătrunjelul au beneficii uimitoare atât pentru siluetă, cât și pentru sănătate. 

Castraveții au un conținut ridicat de apă și fibre și sunt foarte săraci în calorii. De fapt, 1 castravete conține doar 45 de calorii și ajută la pierderea kilogramelor prin accelerarea procesului de digestie. 

Pe de altă parte, pătrunjelul este cunoscut pentru proprietățile sale diuretice și conținutul ridicat de minerale și vitamine. Acesta nu doar îmbunătățește gustul mâncării, ci ameliorează retenția de apă și arde grăsimile acumulate în organism, scrie food.ndtv.com.

Doar 4 ingrediente simple

Rețeta sucului magic este extrem de simplă: 

- 1 castravete 

- 1 buchet de pătrunjel

- 1 jumătate linguriță ghimbir ras

- 1 linguriță lămâie

Tot ce trebuie să faceți este să mixați totul foarte bine și să consumați sucul în fiecare seară, la cel puțin o oră după cină, pentru a beneficia din plin de toate proprietățile lui.  

×
Subiecte în articol: patrunjel castravete suc dieta
Parteneri
Situaţie critică în Slănic Prahova: o stradă s-a surpat! ISU intervine
x close