Antena 3 CNN Life Sfatul surprinzător al nutriţioniştilor. Ce alimente trebuie să eviţi dacă vrei un abdomen plat

Sfatul surprinzător al nutriţioniştilor. Ce alimente trebuie să eviţi dacă vrei un abdomen plat

Sfatul surprinzător al nutriţioniştilor. Ce alimente trebuie să eviţi dacă vrei un abdomen plat
05 Oct 2018   •   21:53

Cu siguranță te-ai gândit măcar o dată la cum ar fi să ai abdomenul plat, deoarece această parte a corpului este una dintre cele mai încăpățânate chiar și pentru cei care petrec ore întregi la sală. Cu o dietă corespunzătoare și un stil de viață sănătos vei putea atinge forma fizică dorită, iată ce trebuie să eviți pentru acest lucru.

Legumele - Acestea au mulți nutrienți, dar sunt foarte bogate în carbohidrați, deci este în regulă dacă le mănânci pentru proteine, dar când vrei să ai abdomenul plat, încearcă să le eviți.

Sucurile acidulate - Evitarea sucurilor este cea mai bună decizie pe care o poți lua dacă vrei să fii suplă.

Alcoolul - Are multe calorii și aproape nici o valoare nutrițională, astfel că într-o singură noapte de club poți consuma mii de calorii, acesta este și motivul sintagmei „burtă de bere”.

Făina albă - Studiile au arătat că făina albă duce la obezitate și are extrem de puțini nutrienți, zero fibre, dar 455 de calorii într-o cană. Ca alternativă mai sănătoasă, poți consuma făină 100% integrală.

Zahărul- Deși îți îmbunătățește gustul, zahărul este nociv pentru siluetă și consumul prea mare duce la diabet și obezitate, deoarece o cană de zahăr alb conține 773 calorii, recomandă feminis.ro.

×
Subiecte în articol: abdomen nutritionisti
Parteneri
Guvernul a decis: Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte!
x close