Antena 3 CNN Life Viață sănătoasă Carmen Harra a dezvăluit rețeta despre care spune că o ferește de ani buni de boli: "Am învățat asta de la Dalai Lama"

Carmen Harra a dezvăluit rețeta despre care spune că o ferește de ani buni de boli: "Am învățat asta de la Dalai Lama"

Celebra clarvăzătoare a vedetelor Carmen Harra are 65 de ani și spune că este adepta unui stil de viață sănătos și consumă doar alimente sănătoase. Secretul său ar fi un macerat pe care l-ar fi învățat de la Dalai Lama și despre care spune că ar avea puteri miraculoase.

Carmen Harra a dezvăluit rețeta despre care spune că o ferește de ani buni de boli: "Am învățat asta de la Dalai Lama"
Sursa foto: Instagram/Carmen Harra
de Gabriel Dano    |    26 Ian 2022   •   20:56

Harra mărturisește și că a renunțat de ani buni la carne. 

„Eu nu mănânc carne de peste 25 de ani, deloc. Mi-am schimbat regimul pe vegetale. Trebuie din când în când şi puţin dulce, deşi cel mai mare duşman al organismului este zahărul. Greşeala pe care o facem noi e că mâncăm compulsiv, în exces, când suntem stresaţi sau emoţionaţi, mâncâm orice când venim de la serviciu.

Am avut cu peste 20 de kilograme în plus. Am eliminat pastele, pâinea, toate dulciurile, uleiurile, care contribuie la numărul de calorii. Grăsimea e foarte rea pentru organism, produce colesterol, arteroscleroză, probleme de inimă… Problema e că oamenii nu se iubesc pe ei. Dacă şi-ar schimba starea de spirit şi-ar schimba viaţa şi ar trăi mai mult”, a spus Carmen Harra, la Antena Stars.

Reţeta maceratului pe care îl consumă în fiecare dimineaţă pentru a se menţină sănătoasă

„Am învăţat asta de la Dalai Lama. Luaţi două lămâi întregi, le stoarceţi într-un pahar, se pun peste 4 linguri de miere de albine, o lingură de bicarbonat de sodiu, 4 căţei mari de usturoi tocat. Totul se pune 7 zile la macerat şi se ia zilnic, dimineaţa, o linguriţă. (...)

Eu aşa trăiesc şi nu am avut niciodată vreo problemă. În viaţă trebuie să previi, nu să aştepţi să ţi se întâmple”, a precizat Carmen Harra.

 

 

Atenție! Informațiile prezentate în acest articol au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

×
Subiecte în articol: carmen harra
Parteneri
Infractorii români care au speriat America
x close