Cum trebuie consumaţi sâmburii de caise, un excelent antiinflamator. Când devin periculoşi

14 Iul 2017   •   08:43
Cum trebuie consumaţi sâmburii de caise, un excelent antiinflamator. Când devin periculoşi

Sâmburele de caisă este un remediu utilizat din cele mai vechi timpuri ca şi medicament, ajutând la reglarea tensiunii arteriale, combaterea litiaza biliară şi chiar distrugerea celulele canceroase.

Miezul obţinut după spargerea învelişului tare este sâmburele de caisă, cunoscut şi sub numele de alună amară. Chinezii foloseau miezul amărui de caisă pentru a trata afecţiunile respiratorii, astmul, bronşita,  tuse sau împotriva îmbătrânirii. Specialiştii spun, pe baza cercetărilor medicale moderne că sâmburii de caisă, consumaţi regulat şi în cantităţi mici, pot fi adevărate miracole pentru sănătate. Aceştia conţin pe lângă proteine, acizi graşi, vitaminele A, C, grupul vitaminic B, betacaroten, minerale - fier, magneziu -, şi au un conţinut bogat în vitamina B17 – amigdalină, care distruge celulele canceroase.

Continuarea pe adevarul.ro

ExitPOLL
x close