Antena 3 CNN Life Viață sănătoasă Dieta pentru reducerea colesterolului. Fii sanatos si slabeste cu cap

Dieta pentru reducerea colesterolului. Fii sanatos si slabeste cu cap

Dieta pentru reducerea colesterolului. Fii sanatos si slabeste cu cap
Sursa foto: Pixabay
de O.P.    |    29 Mai 2014   •   13:21

Dr. David J.A. Jenkins este de parere ca dieta pe care o propune in vederea reducerii colesterolului, desi nu este conceputa pentru pierderea in greutate, te poate ajuta totusi sa pierzi cateva kilograme, fiind totodata o investitie solida pentru starea ta generala de sanatate. Afla, asadar, care sunt principiile pe care se bazeaza aceasta dieta si incearca sa-ti impui un stil de viata sanatos inainte ca organismul sa te avertizeze ca sanatatea ta risca sa se deterioreze.

Si cum nivelul ridicat al colesterolului creste riscul pentru contactarea unor afectiuni cu impact major asupra sanatatii, merita sa iei din timp masurile ce se impun pentru a evita aparitia hipertensiunii arteriale, diabetului zaharat, obezitatii. Chiar daca valorile crescute ale colesterolului pot fi tratate cu ajutorul unei medicatii adecvate, poti face chiar tu unele schimbari in propriul stil de viata, incepand, de ce nu, cu aceste recomandari pe care sper ca nu le vei ignora.

Creatorul acestei diete incurajeaza pe cei interesati in cautarea unei modalitati de a face o schimbare benefica in stilul de viata, sa perceapa propunerile sale ca pe o investitie in scaderea colesterolului si, nu ca pe un plan de dieta, greu de respectat.

Continuarea, pe lyla.ro

×
Subiecte în articol: diete colesterol
Parteneri
Armand a fost trimisă în judecată. Mesajul său către Marcel Ciolacu
x close