Antena 3 CNN Life Viață sănătoasă Greșeli din cauza cărora nu slăbești! Carmen Brumă îți explică ce nu faci bine

Greșeli din cauza cărora nu slăbești! Carmen Brumă îți explică ce nu faci bine

Greșeli din cauza cărora nu slăbești! Carmen Brumă îți explică ce nu faci bine
03 Oct 2017   •   14:55

Din ce in ce mai multe persoane incearca sa slabesca si nu reusesc deloc. Carmen Bruma a dezvaluit cateva dintre mesajele pe care le primeste zilnic de la oameni care vor sa dea cateva kilograme jos si nu stiu ce nu pot.

1.Supraestimezi antrenamentul si efectele lui. Daca ai senzatia ca poti sa mananci orice si oricat pentru ca te duci de 2-3 ori pe saptamana la sala, te inseli. Daca vrei sa slabesti NU ESTE SUFICIENT sa mananci sanatos si sa mergi la sala. Trebuie sa mai ai si un DEFICIT CALORIC , adica sa consumi mai multe calorii decat introduci prin mancare. Din experienta mea, antrenamentele de intensitate moderata maresc pofta de mancare iar antrenamentele foarte intense o scad.

2.“Mancatul sanatos” nu garanteaza slabirea ba poate foarte usor sa ingrase. Migdalele, somonul, nucile, branza, cartofii la cuptor, hummus etc. sunt toate foarte sanatoase dar si foarte calorice. Daca le mananci “la liber” fara control pentru ca sunt ” safe”, s-ar putea sa ai o surpriza neplacuta atunci cand te vei masura/cantari.

3.Daca “mersul la sala” scade nivelul activitatii fizice nestructurate din programul tau zilnic, iar nu e bine. Pe intelesul tuturor , daca te duci la sala 2 ore pe zi iar dupa aia zaci pe un scaun/canapea si nu mai ai niciun fel de alta activitate ( mers pe jos, spalat, calcat, carat 3 sacose etc) si mananci un pic mai mult , sa nu te mire daca nu vei slabi sau chiar te vei ingrasa. Continuarea AICI. 

×
Subiecte în articol: Carmen Bruma slabit rau kilograme mancare
Parteneri
Situaţie critică în Slănic Prahova: o stradă s-a surpat! ISU intervine
x close