Antena 3 CNN Life Viață sănătoasă Numai de bine: Provocare extremă, rezultate fără limite

Numai de bine: Provocare extremă, rezultate fără limite

Numai de bine: Provocare extremă, rezultate fără limite
11 Mai 2014   •   10:58

Pare că niciodată nu avem timp pentru noi, deși ne dorim să fim în cea mai bună formă fizică și psihică. Vrem să fim sănătoși, dar nu ne alimentăm corespunzător, ne dorim un corp ca în reviste, dar cu minim de timp investit.

În teorie este nevoie de un program susținut și de lungă durată pentru orice ține de imaginea proprie care este,chiar fără să vrem, cartea noastră de vizită.

Tocmai pentru a contrazice această teorie, un român a creat un program special, care ne permite să fim în cea mai bună formă în doar 30 de zile. Chiar la timp, îniante de sezonul estival!

Antrenamentul funcționeză pe principiul confuziei musculare. Îi dai tot timpulorganismului alte exerciții pentru a nu se obișnui cu aceleași mișcări, iar rezultatele sunt fabuloase. Cu doar 30 de minute antremanet înf iecare zi, corpul tău va fi exact așa cum își dorești.

Așteptăm să ne spuneți dacă v-au plăcut sfaturile noastre pe pagina de Facebook a emisiunii, www.facebook.com/emisiuneaNumaidebine .

Numai de bine” poate fi urmărită în fiecare duminică dimineaţă, de la ora 9:30, la Antena 3, live pe antena3.ro, şi sub formă de înregistrare accesând platforma AntenaPlay.


×
Parteneri
Atenţionare meteo ANM: Ploi, vijelii, lapoviţă şi ninsoare
x close