x close

Otrava ascunsă în mâncare. Ingredientul nociv care există aproape în orice aliment

03 Iun 2020   •   21:43
Otrava ascunsă în mâncare. Ingredientul nociv care există aproape în orice aliment Pixabay.com

Întotdeauna am crezut că cea mai bună dietă este cea cu puține grăsimi, grăsimile saturate au fost întotdeauna inamicul, pentru că îți cresc colesterolul.

După aceea, a început războiul cu sarea deoarece crește tensiunea arterială. Dar acum se pare că ceva ce stătea în dulapurile noastre de secole este noul inamic public numărul unu, zahărul.

O parte din creier reacționează când consumăm mâncăruri sau băuturi dulci. De ce s-ar putea să mâncăm mai mult decât credem. Zahărul este una din marile plăceri ale vieții și consumăm peste un milion de tone pe an, adică 15 lingurițe de persoană, în fiecare zi.

Șase linguri pe zi este nivelul considerat a fi potrivit de Organizația Mondială a Sănătății.

Toate detaliile, în materialul video de mai jos:

Parteneri
Parteneri
sati