Antena 3 Life Viață sănătoasă Palmele sale începeau să se învineţească. Când a mers la medic, diagnosticul a fost crunt

Palmele sale începeau să se învineţească. Când a mers la medic, diagnosticul a fost crunt

02 Aug 2017   •   22:12
Palmele sale începeau să se învineţească. Când a mers la medic, diagnosticul a fost crunt

De secole, chiromanția sau cititul în palmă, arta divinatorie care se ocupă de interpretarea liniilor și a oricăror semne din palmă, de forma degetelor și a unghiilor, a preocupat omenirea din lumea întreagă. În India și China, de exemplu, chiromanția este practicată de peste 5000 de ani.

În același timp, cercetătorii, preocupați de starea de sănătate a semenilor, au studiat culoarea palmelor, mărimea degetelor, temperatura palmei şi grosimea articulaţiilor mâinii, câteva semne esențiale care ne demonstrează cât suntem de sănătoşi, scrie click.ro.

Referitor la informațiile descoperite în palmele noastre, iată ce preciza în studiile sale Eta Niculescu, ginecolog:

Pentru femeile care au pielea palmelor subţiată este un avertisment care semnalează un cancer ovarian în stadiu avansat. Astfel de semne descoperite la unele paciente au fost confirmate de investigaţiile medicale ulterioare.

Încheieturile groase ale mâinilor atrag atenția asupra colesterolului

Chiar dacă paciena păstra o greutate normală, dar avea încheieturile mâinilor grase, în acest caz se constata că la acea persoană nivelul colesterolului depăşea valorile normale.

La femeile cardiace, palmele aveau o culoare vineţie

Culoarea vineţie a palmelor indică frecvent o afecţiune cardiacă sau o circulaţie periferică deficitară. Astfel de probleme sunt întâlnite şi la persoanele a căror Linie a inimii din palmă este alcătuită din „inele”, asemănătoare cu zalele unui lănţişor.

În mod constant palmele au culoarea roșie? Ficatul are probleme...

Când culoarea palmelor este roşie în mod constant, şi nu în urma unor eforturi, este o dovadă certă că persoana respectivă are o boală gravă de ficat. În același timp, analizele de laborator au confirmat, în astfel de situaţii, că ficatul, laboratorul organismului, nu mai funcţionează normal.

Palmele amorţite semnalează şi un deficit de vitamine

Deseori, pacienţii erau îngrijoraţi că le amorţesc palmele. În acest caz, organismul atrage atenția că are nevoie de vitamine. S-a constatat că aceste semnale făceau referire mai ales la deficitul vitaminelor: E, B1, B2, B12 şi PP, dar şi la nivelul magneziului care era foarte scăzut.

Palmele transpirate indică o anemie sau o suferință a tiroidei

Pacientele care aveau mereu palmele transpirate sufereau, în general, de tiroidă. De asemenea, în astfel de cazuri s-a descoperit că fenomenul era şi efectul unei anemii, datorată lipsei de calciu şi de fier. Cu această problemă se confruntau şi persoanele limfatice ( cu o paloare accentuată şi o doză superioară de senzualitate).

Palmele fierbinţi prevestesc o infecție în organism

Unele paciente au palmele mereu fierbinţi? Prezenţa unei infecţii în organism explică această situaţie neplăcută.

Inelarul, mai lung decât arătătorul? Atenție la... ovarele polichistice

Când degetul inelar al pacientei era mult mai lung , în comparaţie cu arătătorul, de obicei s-a constatat că pacienta avea chisturi ovariene şi trebuia să se opereze. Totodată, aceste paciente erau foarte ferme, preţuiau fastul şi celebritatea, iar dragostea rămânea mereu pe ultimul plan.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close