Antena 3 CNN Life Viață sănătoasă Satulă să fie grasă, o tânăra a decurs la soluții extreme: ”Am înghițit un balon că să slăbesc și am pierdut 20 kg... ”

Satulă să fie grasă, o tânăra a decurs la soluții extreme: ”Am înghițit un balon că să slăbesc și am pierdut 20 kg... ”

Satulă să fie grasă, o tânăra a decurs la soluții extreme: ”Am înghițit un balon că să slăbesc și am pierdut 20 kg... ”
09 Mai 2018   •   12:43

Dana Goosens în vârstă de 29 de ani trăiește în Illinois, in Statele Unite, și a participat recent la un studiu clinic de testare a uni balon pentru slăbit, numit Obalon Balloon System. Tânăra povestește că a încercat toate dietele posibile, de la a mânca doar 500 de calorii pe zi până la a lua pastile de slăbit și injecții cu hormoni, însă fără succes. Aceastea au avut un efect de scurtă durată și întodeauna se întorcea la greutatea inițială.

Mama fetei care este  asistentă i-a arătat tinerei un articol despre un nou studiu medical pentru slăbit, care implică baloane gonflabile care se extind în stomac pentru a ajuta la suprimarea apetitului și piarderea în greutate. Chiar dacă i se părea ciudat, tânăra a încercat. Procedura a fost una extrem de simplă:  Dana a trebuit să înghită o pastilă, care apoi trebuia umflată de doctor, și devenea de dimensiunea unei portocale în stomac. Procedura, care durează doar 10 minte, trebuia repetată de trei ori pentru a ajunge la un total de trei baloane, la interval de trei luni. După prima intervenție, tânăra a recunoscut că s-a simțit un pic inconfortabil din cauza că putea simți că are un corp străin în stomac, însă curând s-a obișnuit cu sentimentul și nu mai lua în seamă prezența balonului.  

După inserția celui de-al doilea balon, Dana a început să observe rezultate. Împreună cu o dietă sănătoasă și exerciții fizice, ea a început să dea jos din greutate rapid. După șase luni aceasta a reușit să slăbească 20 de kilograme și nu a pus la loc nici măcar un gram din ce pierduse. Prietenii și familia ei au fost profund impresionați deoarece rezultatele erau vizibile iar procedura nu a lăsat urme și în comparație cu alte proceduri medicale de slăbit a fost discretă si ușor de suportat.  

Tânăra a început să mănânce doar când îi este foame și să își controleze mai bine porțile de mâncare. De asemene ea a început să facă mai mult sport și să aibă răbdare în pocesul de slăbire, iar de atunci nu a mai pus la loc niciun kilogram. Această procedură a fost acum aprobată de medicii din Statele Unite și costă între 6,000 și 9,000 de dolari.  

Sursă: TIME 

×
Subiecte în articol: diete
Parteneri
Ministrul Agriculturii, prima reacție în scandalul puilor vopsiţi
x close