Antena 3 CNN Life Viață sănătoasă Sfaturi pentru o cura de slabire sanatoasa si usoara. Asa slabesti fara dieta

Sfaturi pentru o cura de slabire sanatoasa si usoara. Asa slabesti fara dieta

Sfaturi pentru o cura de slabire sanatoasa si usoara. Asa slabesti fara dieta
Sursa foto: Pixabay
de O.P.    |    16 Iun 2014   •   12:57
Dieta nu ne place si oricum, nimic nu pare sa mearga pe termen lung.

Cu toate acestea, cura de slabire nu trebuie sa fie ca un fel de tortura. Tot ce trebuie sa faci este sa urmezi cel putin 3 din cele cateva sfaturi enumerate mai jos. Sunt simplu de integrat in rutina ta de zi cu zi iar rezultatele se vor vedea in doar cateva zile. Mai mult, obisnuindu-te cu aceasta dieta, nici nu vei mai pune kilograme in plus. Cum? Citeste mai jos:

Mananca iteligent

Gustarile din perioadele dintre mesele principale, au devenit de-a lungul timpului una dintre cele mai importante recomandari ale dietelor. Expertii recomanda mici astfel de mese mai ales persoanelor cu o viata activa, care au nevoie de mai multa energie. Important este ca aceste gustari sa fie efectiv gustari. Cele mai bune alegeri in astfel de situatii sunt cele bogate in proteine precum cateva feliute de branza, o lingurita de unt de arahide sau un fruct.

Atentie! Daca simti nevoia de a lua o gustare, nu amana momentul. Vei risca sa ajungi la momentul mesei cu o foame teribila si sa mananci mai mult decat e normal.

Opreste televizorul

Potrivit ultimelor date statistice, privitul la televizor in timpul cinei te poate face sa mananci in plus cu pana la 40% mai multe calorii decat de obicei. Expedierea SMS-urilor, condusul masinii si in general, orice alta activitate care iti distrage atentia, te poate face sa mananci prea mult. Incearca deci ca la fiecare masa, sa te asezi linistita la masa, fara nicio alta distractie externa, chiar si atunci cand esti singura.


Continuarea pe Lyla.ro

×
Subiecte în articol: diete
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close