Antena 3 CNN Meteo Furtuna Noa a lovit Europa cu rafale de peste 100 km/h! Ce țări sunt sub avertizare meteo de vreme rea

Furtuna Noa a lovit Europa cu rafale de peste 100 km/h! Ce țări sunt sub avertizare meteo de vreme rea

Furtuna Noa a lovit mai multe țări din Europa. Meteorologii au emis avertizări meteo Cod portocaliu de vânt și vreme rea.

Furtuna Noa a lovit Europa cu rafale de peste 100 km/h! Ce țări sunt sub avertizare meteo de vreme rea
de Mia Lungu    |    12 Apr 2023   •   12:26

Furtuna "Noa" este în desfășurare astăzi, în vestul și centrul Europei. Meteorologii se așteaptă ca fenomenele meteo anunțate să se amnifeste până vineri, 14 aprilie.

Avertizări meteo în vigoare:

  • Cod portocaliu de vânt în Irlanda, Franța, Germania, Olanda - rafale de peste 100 - 120 km/h 
  • Cod portocaliu de furtuni în Italia, Olanda 
  • Cod galben de vânt în Marea Britanie, Spania, Elveția

Citește și: Vremea se schimbă radical în România! Veștile proaste vin chiar pentru ziua de Paște

Britanicii sunt avertizați să se pregătească pentru vânturi puternice și ploi abundente, deoarece furtuna Noa va afecta în următoarele ore Regatul Unit. Met Office a emis o avertizare Cod galben de vreme extremă cu vânt puternic care poate provoca pagube însemnate.

Furtuna Noa a adus ploi abundente și vânt în Irlanda în această dimineață, iar zăpada a fost semnalată în zonele mai înalte.

Și în Franța meteorologii se așteaptă la o înrăutățire a condițiilor vremii în această după-amiază. În apropierea Canalului Mânecii se vor înregistra vânturi puternice cu rafale de până la 120 km/h pe coastă, 3 departamente sunt în alerta Cod portocaliu.

×
Parteneri
Situaţie critică în Slănic Prahova: o stradă s-a surpat! ISU intervine
x close