Antena 3 CNN Politică Adrian Câciu: ”Vom continua acțiunea de sprijin a companiilor care produc valoare adăugată în România”

Adrian Câciu: ”Vom continua acțiunea de sprijin a companiilor care produc valoare adăugată în România”

Adrian Câciu, ministrul Investițiilor și Proiectelor Europene, a declarat că acțiunea de sprijin a companiilor care produc valoare adăugată în România va continua, pentru că este o industrie care aduce un aport în PIB de peste 25%.

Adrian Câciu: ”Vom continua acțiunea de sprijin a companiilor care produc valoare adăugată în România”
Sursa foto: Hepta | Mediafax Foto / Alexandru Dobre
de Andreea Ştefan    |    09 Feb 2024   •   21:08

”Investește românește trebuie să devină o realitate în cel mai scurt timp prin investiții susținute și de Guvern în industria din România.

O industrie care aduce un aport în PIB de peste 25%, procent care ne situează peste media Uniunii Europene, aport despre care foarte puțini vorbesc și mult mai puțini au fost deciși să îl sprijine și să îl dezvolte.

România produce la standarde înalte și este competitivă la nivel mondial. Avem motive să ne mândrim cu industria și cu produsele fabricate în România.

Șantierul Naval Constanța, unde azi împreună cu Prim-ministrul Marcel Ciolacu și Simona Bucura Oprescu, ministrul Muncii, ne-am aflat în vizită guvernamentală, se situează pe primul loc în Europa și pe locul 3 în lume la construcția de tancuri petroliere și chimice, de ultimă generație.

Vom continua acțiunea de sprijin a companiilor care produc valoare adăugată în România prin scheme de ajutor de stat, prin finanțări europene sau programe naționale sectoriale pentru că doar așa România se va dezvolta sustenabil și structural”, a transmis Adrian Câciu, ministrul Investițiilor și Proiectelor Europene, într-o postare pe Facebook.

#Investeșteromânește trebuie să devină o realitate în cel mai scurt timp prin investiții susținute și de Guvern în...

Publicată de Adrian Câciu pe Vineri, 9 februarie 2024

Material susţinut de PSD

×
Parteneri
Marcel Ciolacu dă asigurări: Sunt bani de salarii si pensii
x close