Antena 3 CNN Politică PLUS a hotărât cine va fi noul prefect al Capitalei, în locul lui Berbeceanu

PLUS a hotărât cine va fi noul prefect al Capitalei, în locul lui Berbeceanu

PLUS l-a desemnat pe președintele filialei sector 6, Alin Stoica, să preia funcţia de prefect al Municipiului Bucureşti, în locul lui Traian Berbeceanu. 

PLUS a hotărât cine va fi noul prefect al Capitalei, în locul lui Berbeceanu
de Milena Niță    |    04 Mar 2021   •   15:44

Alin Stoica este de profesie avocat și a lucrat ca expert în domeniul relațiilor de muncă într-o companie multinațională, anunță formațiunea condusă de Dacian Cioloș, potrivit digi24.ro.

Stoica este membru PLUS de la înființarea partidului și, din august 2019, este președintele Filialei Sector 6 București.

Alin Stoica este președintele Filialei Sector 6

Viitorul prefect a transmis că obiectivul său este aplicarea programului de guvernare la nivel local şi depolitizarea în administrația publică.

"Voi pune accent, în aplicarea programului Guvernului la nivelul Bucureștiului, pe reforma administrației. Avem nevoie ca de aer de profesionalizare și depolitizare, dacă vrem să schimbăm cu adevărat modul în care a funcționat România până acum. 

Îmi propun o cooperare foarte bună cu toate organele administrației publice locale, indiferent de culoarea politică, pentru că interesul cetățeanului este pe primul loc. 

Decizia va fi semnată de Cîţu şi publicată în MO

Nu în ultimul rând, îmbunătățirea siguranței cetățenilor va fi un aspect-cheie al mandatului meu. Vom continua inițiativele bune, deja începute, și vom demara altele, doar după ce ne vom consulta cu toate părțile implicate", a declarat Alin Stoica.

După ce premierul Florin Cîţu va semna decizia și aceasta va fi publicată în Monitorul Oficial, Alin Stoica îl va înlocui pe actualul prefect al Capitalei, Traian Berbeceanu.
 

×
Subiecte în articol: prefect
Parteneri
Primele imagini cu băiețelul din Gorj vândut de părinți în Germania
x close