Antena 3 CNN Politică Anca Dragu: "Sunt șocată că PSD și PNL blochează un drept constituțional, acela de a depune o moțiune de cenzură"

Anca Dragu: "Sunt șocată că PSD și PNL blochează un drept constituțional, acela de a depune o moțiune de cenzură"

Președintele Senatului, Anca Dragu, a declarat, marți, înainte de ședința Birourilor Permanente Reunite ale celor două Camere, că este șocată de faptul că PSD și PNL blochează un drept constituțional, și anume depunerea unei moțiuni de cenzură de către USR PLUS și AUR.

Anca Dragu: "Sunt șocată că PSD și PNL blochează un drept constituțional, acela de a depune o moțiune de cenzură"
de Mia Lungu    |    07 Sep 2021   •   10:58

"Astăzi vom trimite către guvern această înștiințare. E o obligație legală în baza regulamentului, e obligația președintelui Camerei Deputaților de a informa Guvernul. Eu sunt șocată de această situație în care colegii de la PSD și PNL blochează un drept constituțional, acela de a depune o moțiune de cenzură.", a declarat Anca Dragu.

"Vom treace această analiză după acest birou permanent reunit, PNL și PSD trebuie să înțeleagă că trebuie să dea curs acestei moțiuni de cenzură, care trebuie să ajungă în Parlament de dezbatere și la vot.

În acest moment nu s-a refăcut o coaliție la nivelul Parlamentului. Acest USL 2 nu este foarte clar.

Demisia mea ar trebui să fie în plenul senatului, și atunci ar fi foarte clară această colaborare PSD PNL. (…). Nu vreau să fiu ipocrită, dar parcursul moțiunii ar fi și mai dificil dacă eu n-aș fi aici."

×
Subiecte în articol: anca dragu
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close