Antena 3 CNN Politică Şeful Senatului îl apără pe Vlad Voiculescu. Anca Dragu (USR): "Ministrul Sănătăţii este eficient, iar o remaniere vine numai după evaluarea activităţii"

Şeful Senatului îl apără pe Vlad Voiculescu. Anca Dragu (USR): "Ministrul Sănătăţii este eficient, iar o remaniere vine numai după evaluarea activităţii"

Anca Dragu sare în apărarea ministrului Sănătăţii. Preşedintele Senatului  spune că "nu se pune problema unei remanieri" şi că USR-PLUS are în continuare încredere în Vlad Voiculescu. 

Şeful Senatului îl apără pe Vlad Voiculescu. Anca Dragu (USR): "Ministrul Sănătăţii este eficient, iar o remaniere vine numai după evaluarea activităţii"
Sursa foto: Agerpres
de Alina Manolache    |    09 Apr 2021   •   15:26

Anca Dragu: Ministrul Voiculescu a făcut o eroare pentru care şi-a cerut scuze şi nu cred că vedem frecvent politicieni care să îşi ceară scuze, aşa cum este corect să facem dacă facem o eroare.

Ordinul în sine e într-adevăr ciudat, a fost un ordin controversat. Ce a făcut ministrul Voiculescu a fost să-i asculte pe toţi cei care s-au plâns de acest ordin şi deja să treacă la abrogarea lui. Deci, până la urmă, din aceste întrebări şi la sesizarea presei am reuşit, la sfârşitul zilei, să avem îndreptarea unei situaţii neplăcute pentru cei care au decedat de COVID.

Antena 3: Din informaţiile noastre, pe surse guvernamentale, premierul nu a fost foarte mulţumit de acest moment. Astăzi, întrebat dacă va lua vreo măsură împotriva ministrului, a preferat să nu răspundă. Vă întreb, dacă acum sau la vară, premierul va propune remanierea lui Vlad Voiculescu, ce va face USR-PLUS?

Anca Dragu: O propunere de remaniere ar trebui să vină numai după evaluarea activităţii unui ministru, oricare ar fi acela, din oricare partid.

Din câte văd, ministrul Voiculescu este un ministru eficient, care conduce acest minister într-o perioadă extrem de grea. Una este să fii ministrul Sănătăţii în pandemie şi alta este în afara pandemiei şi apreciez activitatea ministrului Sănătăţii ca fiind una foarte bună.

În general, eu pledez pentru stabilitatea unei echipe guvernamentale, pentru că e foarte importantă pentru stabilitatea politicilor ce se aplică în ministere. Ani de zile, această fluctuaţie mare a miniştrilor a dus la sincope serioase în activitatea ministerelor.

Antena 3: PLUS îl susţine în continuare pe Vlad Voiculescu?

Anca Dragu: Absolut.
 

×
Subiecte în articol: anca dragu Vlad Voiculescu
Parteneri
Cătălin Cîrstoiu: Eu dorm liniştit că am ajutat pacienţii
x close