Antena 3 CNN Politică Antonescu: Stolojan este câinele de propagandă al Palatului Cotroceni

Antonescu: Stolojan este câinele de propagandă al Palatului Cotroceni

Antonescu: Stolojan este câinele de propagandă al Palatului Cotroceni
Sursa foto: crin antonescu
25 Mai 2009   •   03:37

Preşedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat că Theodor Stolojan este o ruşine pentru PNL şi scena politică, "un om care nu mai ştie ce vorbeşte", în replică la declaraţia liderului PDL, care în aceeaşi zi a spus că liberalii au devorat ca "lăcustele" finanţele publice.

"Stolojan este o ruşine atât pentru noi, că l-au pus preşedinte, cât şi pentru politică. Este o ruşine ca om care a fost respectat de liberali pentru că face astfel de declaraţii", a spus Antonescu.
"Domnul Stolojan este un om care nu mai ştie ce vorbeşte. A vrut să candideze la şefia statului şi, când milioane de români credeau în el, a anunţat că se retrage că este bolnav. A amuţit o vreme, pentru ca apoi sa iasă după o uşiţă a Palatului Cotroceni ca un şoricel vioi. A cerut votul românilor, în 2007, să meargă în Parlamentul European (PE), le-a luat votul, a plecat şi nu am auzit nimic despre el o perioadă. A plecat după două luni. A venit iar în faţa românilor şi le-a cerut să voteze chestia portocalie, care era cam maro, că el va fi premier?, declara liderul PNL. El amintea că Stolojan cere din nou în PE. ?
Dacă face astfel de afirmaţii cum că au fost devalizate finanţele şi cine ştie ce altceva, Stolojan ar trebui să vină cu justificări pentru că este economist. Ar trebui să vină cu argumente. Dar el vine şi latră ca un câine de propagandă al Palatului Cotroceni", a continuat preşedintele PNL, citat de Newsin.
Referindu-se la actualul şef al statului, Antonescu consideră că dacă Traian Băsescu va obţine un nou mandat, România nu va mai avea Guvern sau Parlament. Candidatul la preşedinţie a subliniat că nu are ?nicio încredere în Traian Băsescu ca preşedinte şi politician. Niciodată nu a construit ceva şi niciodată nu şi-a respectat promisiunile făcute. Până acum s-a tot plâns. Când a fost ministru al Transporturilor că nu i se dau bani, că dacă ar avea ar face minuni, când a fost primar că nu are Consiliul General, când deveni preşedinte că nu a avut Parlamentul şi Guvernul de partea sa. Acum are totul de parea lui şi Parlamentul şi Guvernul şi lucrurile merg rău. Din ce în ce mai rău", a spus Antonescu.
Antena3.ro

×
Parteneri
Armand a fost trimisă în judecată. Mesajul său către Marcel Ciolacu
x close