Antena 3 CNN Politică AUR, după revocarea lui Voiculescu: "Cineva trebuie să răspundă nu doar politic, pentru ce au trăit românii în ultima vreme. Comisie de anchetă, în Senat"

AUR, după revocarea lui Voiculescu: "Cineva trebuie să răspundă nu doar politic, pentru ce au trăit românii în ultima vreme. Comisie de anchetă, în Senat"

AUR vrea ca cineva să răspundă nu doar politic pentru ce s-a întâmplat în ultima vreme, mai ales în "cazul Foişor".

AUR, după revocarea lui Voiculescu: "Cineva trebuie să răspundă nu doar politic, pentru ce au trăit românii în ultima vreme. Comisie de anchetă, în Senat"
Sursa foto: Hepta
de Georgiana Adam    |    14 Apr 2021   •   12:06

De aceea, Claudiu Târziu, copreşedinte AUR, a anunţat, miercuri, că a iniţiat constituirea unei comisii de anchetă în Senat, pe acest subiect.

"Cineva trebuie să răspundă nu doar politic, pentru tot ce au trăit românii în ultima vreme.

În Senat, am iniţiat constituirea unei comisii de anchetă pentru impardonabilul eveniment de la Spitalul Foişor, când mulţi pacienţi au fost scoşi în miez de noapte şi trimişi acasă, deşi nu erau repuşi pe picoare, li s-a afectat sănătatea, trebuie cercetat de ce s-a petrecut acolo, la un asemena eveniment şi dacă sunt şi alţi vinovaţi în afară de ministrul proaspăt demis (Vlad Voiculescu, ministrul Sănătăţii - n.r.)", a spus, miercuri, Claudiu Târziu, copreşedinte AUR.

Reacţia lui Claudiu Târziu vine după ce ministrul Sănătăţi, Vlad Voiculescu, a fost revocat din funcţie, miercuri, de premierul Florin Cîţu.
 

×
Subiecte în articol: Claudiu Târziu
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close