Antena 3 CNN Politică Băsescu: PNL şi PSD, incapabile să treacă România prin criză. Ponta: Băsescu nu merită o replică

Băsescu: PNL şi PSD, incapabile să treacă România prin criză. Ponta: Băsescu nu merită o replică

Băsescu: PNL şi PSD, incapabile să treacă România prin criză. Ponta: Băsescu nu merită o replică
Sursa foto: Foto: Intact Images
08 Sep 2010   •   22:27

?Nu am o replică pentru Traian Băsescu, pentru că nu merită. (...) În 2000 PSD a preluat un Guvern şi a scos România dintr-o criză, mai mică. Cu măsuri economice de stânga, timp de patru ani am avut deficite foarte mici. PNL-ul, încă patru ani, a avut creştere economică aproape de cele din 2003-2004, a avut excedent la fondul de pensii. De când a venit guvernul Boc avem cea mai mare criză economică prin care trece România din 1990 încoace, cea mai mare corupţie. (...) Programul PSD-ului este oricum mai bun decât ceva care nu există. Care este programul PDL-ului care este programul lui Boc??, a declarat miercuri seară Victor Ponta, la Sinteza Zilei.

Liderul PSD a răspuns astfel afirmaţiilor făcute în aceeaşi seară de Traian Băsescu. Preşedintele Româniaie a spus la postul naţional de televiziune că ar fi fost într-o mare dificultate dacă premierul Emil Boc şi-ar fi depus mandatul, pentru că s-ar fi redeschis problema majorităţii guvernamentale, iar PNL şi PSD sunt incapabile să treacă România prin criză.

Ponta: De când a venit guvernul Boc avem cea mai mare criză economică din '90 încoace

"Eram în mare dificultate, pentru că se redeschidea problema majorităţii guvernamentale. Trebuia să încep negocierile cu toate partidele, iar, în momentul de faţă, cu scuze, că nu vreau să atac niciun partid, dar abordările publice şi programele, aşa cum le-am văzut în enunţuri, fără nicio susţinere, la PNL şi PSD îmi arată că nu sunt capabile să treacă România prin criză. Ar guverna demagogic, cum au făcut-o în 2007-2008, ar merge pe nişte soluţii imposibile, care ar îngloda ţara în datorii şi în deficite", a declarat Traian Băsescu la TVR.

Băsescu: Eram în mare dificultate dacă Boc şi-ar fi depus mandatul

Antena3.ro

 

×
Subiecte în articol: Victor Ponta guvernul Boc
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close