Antena 3 CNN Politică Călin Popescu Tăriceanu, în "Biroul Preşedintelui": Cererea de suspendare a preşedintelui este şi astăzi la fel de valabilă

Călin Popescu Tăriceanu, în "Biroul Preşedintelui": Cererea de suspendare a preşedintelui este şi astăzi la fel de valabilă

Călin Popescu Tăriceanu, în "Biroul Preşedintelui": Cererea de suspendare a preşedintelui este şi astăzi la fel de valabilă
de S.T.    |    20 Oct 2014   •   22:32

Călin Popescu-Tăriceanu, candidat la Preşedinţia României, dar şi preşedinte al Senatului României şi al Partidului Liberal Reformator, a fost invitatul lui Mihai Gâdea, luni seară, în "Biroul preşedintelui".

Tăriceanu a vorbit despre importanţa alegerilor prezidenţiale, considerând că acţiunile preşedintelui Traian Băsescu reprezintă "o uriaşă diversiune".

"Cererea de suspendare pe care am făcut-o este şi astăzi la fel de valabilă ca şi în urmă cu o lună", a precizat şeful Senatului.

"Considerentele de conjunctură, de moment, de faptul că nu mai merită făcută suspendarea fiindcă preşedintele e pe ultima sută de metri de mandat sunt considerente pe care n-am avut cum să nu le analizez, dar le-am combătut de atunci şi cred că s-a făcut o greşeală că la momentul respectiv nu s-a luat hotărârea din partea membrilor parlamentului de a se semna cererea de suspendare şi a-i da curs", a spus Călin Popescu-Tăriceanu.

"Ceea ce vedem acum, pe lângă toate încălcările comise, în termeni de politică nu reprezintă decât o uriaşă diversiune care face ca o ţară întreagă să nu discute decât despre chestiunea ofiţerului acoperit sau despre diversele arestări. Bineînţeles că timpul care ar fi trebuit să fie acordat pentru dezbaterea proiectelor candidaţilor tinde către o proporţie nesemnificativă", a completat fostul premier.

Potrivit lui, cetăţenii vor avea de pierdut în urma diversiunilor create.

"Cetăţenii nu vor putea să deceleze, să vadă clar care este oferta, care sunt atuurile, care sunt punctele slabe ale candidaţilor. Alegerea preşedintelui nu e o chestiune de joacă", a punctat Tăriceanu.

Asul lui Tăriceanu! Candidatul independent îşi prezintă echipa:


Vezi AICI ediţia integrală a emisiunii "Sinteza Zilei cu Mihai Gâdea".



×
Parteneri
Sondajul care lămureşte mascarada politică
x close