Antena 3 CNN Politică Ce au discutat Victor Ponta şi Tony Blair, în timpul întâlnirii de la restaurant. "Am primit sfaturi bune"

Ce au discutat Victor Ponta şi Tony Blair, în timpul întâlnirii de la restaurant. "Am primit sfaturi bune"

Ce au discutat Victor Ponta şi Tony Blair, în timpul întâlnirii de la restaurant. "Am primit sfaturi bune"
de O.P.    |    10 Iun 2013   •   06:03

Premierul Victor Ponta şi fostul prim-ministru britanic Tony Blair, aflat la Bucureşti, au mâncat împreună, duminică seara, la un restaurant din apropierea sediului PSD, şeful Guvernului declarând la final că a discutat cu acesta despre ce se va întâmpla în Europa şi că a primit multe sfaturi bune.

"Domnul Blair merge spre Israel, spre Ierusalim, şi s-a oprit în Bucureşti. Am luat masa şi am vorbit despre ce se va întâmpla sau care este opinia domniei sale despre ce se va întâmpla în Europa. I-am spus şi despre vizita de mâine din Germania, despre ce s-a mai discutat la Consiliul European şi este un om de la care am enorm de mult de învăţat, chiar dacă nu mai e decât un fost prim-ministru, dar este un fost foarte mare prim-ministru dintr-o ţară importantă şi cu o cultură politică de la care avem foarte mult de învăţat", a spus Ponta.

El a adăugat că Tony Blair rămâne modelul său în politică, mai ales după câte sfaturi bune a primit duminică seara din partea acestuia. Ponta a mai arătat că a stat cu Blair "cât de liniştit s-a putut", deoarece în restaurant era şi o nuntă, iar mirii au dorit să se fotografieze cu Blair.

Tony Blair este în prezent emisar al Cvartetului (Rusia, Statele Unite, UE, ONU) pentru Orientul Mijlociu, fiind însărcinat de către secretarul de stat american John Kerry să elaboreze un plan economic pentru dezvoltarea turismului şi atragerea investiţiilor private în Cisiordania, astfel încât să ofere o speranţă teritoriului palestinian.

×
Subiecte în articol: Victor Ponta Victor Ponta Tony Blair
Parteneri
Elena Mateescu anunță o nouă schimbare a vremii, de Florii
x close