Antena 3 CNN Politică Coabitarea, lauda lui Victor Ponta: Există o înţelegere de cooperare clară

Coabitarea, lauda lui Victor Ponta: Există o înţelegere de cooperare clară

Coabitarea, lauda lui Victor Ponta: Există o înţelegere de cooperare clară
Sursa foto: Foto: Agerpres
de S.T.    |    24 Apr 2013   •   22:34

Premierul Ponta a afirmat în plenul APCE că doreşte să prezinte un mesaj privind angajamentul Guvernului de a respecta toate valorile Consiliului Europei şi determinarea de a învăţa "din greşelile trecutului", vorbind şi despre faptul că între el şi preşedinte există o înţelegere de cooperare clară.

"2012 a fost un an foarte dificil pentru ţara noastră, care a venit după o criză economică şi socială. Implicarea dumneavastră în stabilirea celor mai bune soluţii pentru ţară a fost foarte importantă, a fost o dovadă că, prin dialog, prin cooperare, orice fel de criză poare fi trecută şi sunt foarte recunoscător pentru implicarea dumneavoastră personală", a spus Ponta, la Adunarea Parlamentară a Consiliului Europei (APCE).

Ponta, despre Traian Băsescu: Nu l-am reevaluat, nu-l iubesc, nu-mi place mai mult decât anul trecut

"După cum unii dintre dumneavoastră ştiu, există o înţelegere clară de cooperare, coabitare, între preşedinte şi şeful Guvernului, noul Parlament are o structură legitimă şi o majoritate clară. Toate deciziile Curţii Constituţionale sunt respectate. Cu toţii am învăţat lecţia şi suntem decişi să muncim împreună pentru binele ţării", a mai spus premierul.

Răzvan Dumitrescu şi invitaţii emisiunii sale, Ecaterina Andronescu, Mihai Voicu, Bogdan Chirieac şi Lucian Avramescu, au comentat faptul că Ponta a lăudat coabitarea în faţa Consiliului European.

Vezi AICI ediţia integrală a emisiunii "Subiectiv cu Răzvan Dumitrescu"

×
Parteneri
SUA au dislocat în România cel mai nou sistem antidronă
x close