Antena 3 CNN Politică Constantin: Traian Băsescu vrea să mute atenţia opiniei publice de la situaţia din judeţele afectate de zăpadă

Constantin: Traian Băsescu vrea să mute atenţia opiniei publice de la situaţia din judeţele afectate de zăpadă

Constantin: Traian Băsescu vrea să mute atenţia opiniei publice de la situaţia din judeţele afectate de zăpadă
Sursa foto: Foto: INTACT Images
12 Feb 2012   •   14:44

Preşedintele PC, Daniel Constantin, copreşedinte al USL, a declarat duminică, pentru Agerpres, că invitaţia preşedintelui Traian Băsescu pentru luni, la consultările de la Cotroceni reprezintă o încercare de a muta atenţia opiniei publice de la „incapacitatea Guvernului de a gestiona situaţia din judeţele afectate de zăpadă”.

Conform conservatorului, cele două teme invocate de şeful statului nu reprezintă o urgenţă, mai ales că USL şi-a exprimat poziţii repetate în acest sens în ultimele două săptămâni.

El a reamintit, în context, că Tratatul privind stabilitatea, coordonarea şi convergenţa în Uniunea Economică şi Monetară intră în vigoare la finele anului 2013, fiind susţinut de opoziţie cu mici amendamente.

„O decizie privind participarea la invitaţia preşedintelui Traian Băsescu va fi luată de Partidul Conservator în cursul zilei de astăzi, dar nu văd urgenţa acestor două subiecte, pentru că, cel puţin în ultima săptămână, USL şi-a exprimat zilnic poziţia faţă de acestea. Mi se pare de fapt o încercare a preşedintelui de a muta atenţia opiniei publice de la incapacitatea Guvernului de a gestiona situaţia din judeţele afectate - Vrancea, Buzău, Ialomiţa, Călăraşi şi altele”, a subliniat liderul USL.

×
Parteneri
Horia Constantinescu a demisionat de la șefia ANPC
x close