Antena 3 CNN Politică Crin Antonescu a uitat cine îi sunt adversarii: ?guvernul Tăriceanu a făcut risipă de bani?

Crin Antonescu a uitat cine îi sunt adversarii: ?guvernul Tăriceanu a făcut risipă de bani?

Crin Antonescu a uitat cine îi sunt adversarii: ?guvernul Tăriceanu a făcut risipă de bani?
Sursa foto: antonescu tariceanu
15 Mai 2009   •   16:11

Luna de miere din PNL pare a se fi încheiat. Alegerea lui Crin Antonescu în fruntea Partidului Naţional Liberal în defavoarea fostulu premier părea a nu fi afectat foarte mult unitatea formaţiunii politice şi relaţiile celor doi.
De altfel, recent, Călin Popescu Tăriceanu se declara optimist că succesorul său la conducerea partidului va deveni primul preşedinte liberal din istoria României post-decembriste. Cu toate acestea, candidatul PNL la preşedinţia României a uitat de adversarii din afara formaţiunii politice şi s-a aplecat asupra unui scandal intern. Crin Antonescu s-a alăturat celor care îl acuză pe Tăriceanu de risipă de bani publici.

?Senzaţia mea este că guvernul Tăriceanu a făcut risipă. Sau, hai să nu-i spunem risipă, putea să fie mai strâns la pungă, popular discutând?, a fost răspunsul lui Antonescu la o întrebare legată de deficitul bugetar lăsat de fostul guvern, scrie Evenimentul Zilei.

Crin Antonescu nu se opreşte însă la fostul premier şi îl atacă şi pe Traian Băsescu: ?Putea să pună deoparte pentru zile negre, zile negre despre care ştia. Să terminăm cu această minciună, ştia şi domnul Călin Popescu- Tăriceanu, ştia şi domnul Traian Băsescu, ştiau toţi?, a explicat Antonescu, care recunoaşte că acele cheltuieli au fost făcute ?din considerente electorale?.?Dacă era să ne luăm după dumneavoastră, PD-işti, PSD-işti, preşedinţi, domn Traian Băsescu, ne duceam şi mai rău?.

Antena3.ro

×
Parteneri
Atenţionare meteo ANM: Ploi, vijelii, lapoviţă şi ninsoare
x close