Antena 3 CNN Politică Cristian Diaconescu NU se retrage din cursa pentru şefia PSD, aşa cum anunţase Rodica Nassar (VIDEO)

Cristian Diaconescu NU se retrage din cursa pentru şefia PSD, aşa cum anunţase Rodica Nassar (VIDEO)

Cristian Diaconescu NU se retrage din cursa pentru şefia PSD, aşa cum anunţase Rodica Nassar (VIDEO)
Sursa foto: diaconescu
16 Feb 2010   •   21:18

Cristian Diaconescu nu se retrage din cursa pentru preşedinţia PSD. El a infirmat marţi seară zvonurile, la Antena 2, la emisiunea Vorbe Grele, moderată de Victor Ciutacu.

Anunţul privitor la retragerea sa a venit de la Rodica Nassar, unul din vicepreşedinţii partidului. Nassar a mai precizat că Diaconescu îşi doreşte funcţia de primvicepreşedinte în echipa lui Mircea Geoană.

Victor Ponta susţinea însă că marţi Diaconescu nu luase nicio decizie în privinţa retragerii.


Rodica Nassar anunţă că Diaconescu se retrage



Diaconescu dezminte zvonurile cu privire la retragerea sa



Apele sunt tulburi în PSD încă de la începutul săptămânii, când mai mulţi lideri importanţi ai partidului s-au declarat nemulţumiţi de deciziile luate la Comitetul Executiv Naţional. Adrian Năstase şi-a anunţat retragerea candidaturii la şefia PSD, iar Miron Mitrea a declarat că încă se gândeşte dacă să mai candideze în condiţiile actuale.

La scurtă vreme după aceste anunţuri, Victor Ponta a declarat că va candida pentru funcţia de preşedinte al social democraţilor, din nevoia de a oferi o alternativă partidului. Socrul său, Ilie Sârbu anunţa marţi că se retrage din echipa lui Mircea Geoană şi îl va sprijini pe Ponta. Mai mult, Sârbu spunea că renunţă să mai candideze la şefia filialei PSD Timiş.

Totul a culminat cu anunţul preşedintelui de onoare al partidului, Ion Iliescu, care spune că se va retrage din orice funcţie de conducere din partid. Iliescu şi-a exprimat îngrijorarea că, în actualele condiţii, partidul s-ar putea scinda.

La Comitetul Executiv Naţional, liderul PSD Mircea Geoană a avut câştig de cauză, majoritatea votând ca Congresul PSD de sâmbătă să se desfăşoare la Romexpo, iar conducerea partidului să fie aleasă pe liste.



Antena3.ro

×
Subiecte în articol: diaconescu PSD
Parteneri
Mărturia exclusivă a celui care l-a dus pe Prințul Paul în Malta
x close