Antena 3 CNN Politică Cristian Preda, despre proiectul de lege privind salarizarea profesorilor: E plin de greşeli

Cristian Preda, despre proiectul de lege privind salarizarea profesorilor: E plin de greşeli

Cristian Preda, despre proiectul de lege privind salarizarea profesorilor: E plin de greşeli
Sursa foto: Foto: Mediafax
04 Apr 2011   •   11:21
Europarlamentarul Cristian Preda critică proiectul de lege privind salarizarea profesorilor. Preda spune că proiectul este "plin de greşeli şi formule goale de sens".

Cristian Preda scrie pe blogul personal că nu reuşeşte să înţeleagă cum e posibil să se strângă într-un act oficial atâtea greşeli de ortografie. "Ca să mă limitez la prima pagină a documentului citat, <ţi>> în loc de <ţi>>"

Europarlamentarul continuă menţionând că proiectul conţine fraze eliptice, formule goale de sens sau locuri în care domină filosofia "copy paste".

"Atâtea formulări neglijente, de felul: <ă judiciară a condus la un sistem de sistem de salarizare neunitar, ajungându-se la situaţia în care, salariaţi care ocupă funcţii identice să primească salariu diferit.>>"

Cristian Preda spune că felul în care arată acest document al Ministerului Educaţiei e cel mai bun argument pentru nevoia măririi salariilor din învăţământ. Potrivit lui Preda, se va ajunge nu doar la o reformă fără bani, ci şi la o reformă fără formă.
 

×
Parteneri
Daniel Baciu, mesaj pentru toți pensionarii români
x close