Antena 3 Politică Dan Şova: Nu m-am antepronunţat cu privire la decizia de înlocuire a lui Mircea Geoană

Dan Şova: Nu m-am antepronunţat cu privire la decizia de înlocuire a lui Mircea Geoană

11 Noi 2011   •   20:07
Dan Şova: Nu m-am antepronunţat cu privire la decizia de înlocuire a lui Mircea Geoană Foto: Mediafax

Preşedintele Comisiei de Integritate, Dan Şova, a declarat în cadrul emisiunii "100 de minute", că nu s-a antepronunţat niciodată cu privire la decizia care va fi luată în Comisia Naţională de Integritate, referitoare la înlocuirea lui Mircea Geoană de la şefia Senatului.

Dan Şova susţine că Mircea Geoană confundă un partid politic cu o instanţă de judecată: "Soluţia recuzării nu există în politică, ci doar la tribunal", a adăugat Şova, în emisiunea de la Antena 3 .

"Nu numai că nu m-am antepronunţat niciodată cu privire la decizia care va fi luată în Comisia Naţională de Integritate, dar toată presa este chiar distrată de câteva zile şi încearcă să scoată ceva de la mine.

 
Get Adobe Flash player

Mircea Geoană a anunţat că nu va merge, duminică, în faţa Comisie de arbitraj din PSD dacă aceasta va fi condusă de Dan Şova. Geoană consideră că Şova s-a antepronunţat. Motivele pentru care preşedintele Senatului nu se va prezenta duminică la partid vor fi expuse într-o scrisoare deschisă.

Vezi şi: Geoană refuză să se prezinte în faţa Comisiei de Arbitraj din PSD
 Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close