Antena 3 CNN Politică Dan Voiculescu, mesaj pentru Traian Băsescu: ?De ce ţi-e frică, nu scapi?

Dan Voiculescu, mesaj pentru Traian Băsescu: ?De ce ţi-e frică, nu scapi?

Dan Voiculescu, mesaj pentru Traian Băsescu: ?De ce ţi-e frică, nu scapi?
Sursa foto: Foto: Intact Images
07 Oct 2010   •   17:07

Dan Voiculescu a comentat , joi, decizia preşedintelui de a retrimite în Parlament Legea pensiilor. Senatorul a declarat că decizia este una bună, dar că gestul arată că şeful statului nu ştie decât de frică. Fondatorul PC i-a transmis un mesaj preşedintelui Băsescu: "De ce ţi-e frică, nu scapi".

"Preşedintele nu ştie decât de frică. Iar cea mai mare frică a sa este suspendarea. Este bine că a decis să retrimită Legea pensiilor în Parlament. Este o lege incorectă. Trebuie să modificăm valoarea punctului de pensie şi vârsta de pensionare. Iar pentru preşedinte am un mesaj direct, care îi este foarte familiar: Traian Băsescu, de ce ţi-e frică, nu scapi!", afirmă Dan Voiculescu, potrivit Mediafax.

Preşedintele Traian Băsescu a anunţat, joi, că a hotărât să nu promulge Legea pensiilor şi să o retrimită în Parlament. Şeful statului şi-a motivat decizia prin faptul că prevederea referitoare la egalizarea vârstei de pensionare între bărbaţi şi femei nu este una corectă din punctul de vedere al realităţii socio-economice în care se află România.

Antena3.ro

 

×
Subiecte în articol: Dan Voiculescu PC legea pensiilor
Parteneri
Răsturnare de situaţie în intenţia de vot la alegerile locale
x close