Antena 3 CNN Politică Dan Voiculescu: Toate cărţile vor fi în mâna lui Traian Băsescu chiar dacă trece moţiunea (VIDEO)

Dan Voiculescu: Toate cărţile vor fi în mâna lui Traian Băsescu chiar dacă trece moţiunea (VIDEO)

Dan Voiculescu: Toate cărţile vor fi în mâna lui Traian Băsescu chiar dacă trece moţiunea (VIDEO)
01 Sep 2010   •   22:55

?Şi dacă moţiunea trece toate cărţile vor fi în mâna lui Traian Băsescu. Şi dacă moţiunea nu trece, cărţile vor fi tot în mâna lui. Iar acest individ ne-a obişnuit şi ne-a convins, cred, pe toţi românii, că nu trebuie să mai hotărască cum merg lucrurile în România, pentru că lucrurile merg prost?, a declarat Dan Voiculescu, miercuri seară, la Sinteza Zilei.

Liderii partidelor aflate în Opoziţie au căzut de acord, miercuri, să redacteze şi să înainteze împreună o moţiune de cenzură la adresa Guvernului Boc. Crin Antonescu şi Victor Ponta au anunţat, la finalul unei întruniri, că, dacă această moţiune va trece, PSD-PC şi PNL vor constitui un Guvern de criză, cu un premier independent şi cu un mandat limitat.

Preşedintele fondator al Partidului Conservator a mai spus că, în opinia sa, este o mare greşeală politică ca toate cărţile să fie lăsate în mâna lui Traian Băsescu prin încercarea de a schimba Guvernul Boc.

?O moţiune de cenzură va determina ca actorul principal politic să fie Traian Băsescu, care va proceda la ce-i place lui mai mult: jocul la televiziuni - să cheme pe liberali, PSD-ul, UDMR-ull, să vină cu soluţii inteligente, cu un guvern de salvare naţională. E o mare greşeală politică, după părerea mea, pentru că nu pot vorbi în numele celorlalte partide, e o mare greşeală să lăsăm cărţile în mâna lui Traian Băsescu, schimbând sau încercând să schimbăm guvernul Boc?, a precizat Dan Voiculescu.

Antena3.ro

 

×
Parteneri
Motivul răpirii omului de afaceri moldovean dintr-o parcare din Capitală
x close