Antena 3 CNN Politică Diaconescu, la Congres: "Am ajuns de râsul lumii. Dacă nu restabilim disciplina, partidul se va prăbuşi"

Diaconescu, la Congres: "Am ajuns de râsul lumii. Dacă nu restabilim disciplina, partidul se va prăbuşi"

Diaconescu, la Congres: "Am ajuns de râsul lumii. Dacă nu restabilim disciplina, partidul se va prăbuşi"
Sursa foto: diaconescu
20 Feb 2010   •   14:18

Cristian Diaconescu a criticat în discursul său scandalul izbucnit între Florentin Pandele şi Marian Vanghelie.
?Am ajuns de râsul lumii? a spus acesta. ?PSD pare-se ca s-a supraîncălzit şi că ar trebui să se răcorească. Cred că vine momentul în care câţiva din cei aflaţi în sală să părăsească partidul şi să lase uşa deschisă pentru a ne răcori, ceilalţi. Atâta vreme cât nu restabilim disciplina, rigoarea şi respectul, astfel de spectacole vor continua şi partidul se va prăbuşi? a avertizat el.

Diaconescu a criticat starea în care a ajuns partidul, a cărui instabilitate se răsfrânge asupra oamenilor de rând. ?Frica şi stupiditatea PDL a ajuns să ia şi alocaţia de la copii, o să ia şi perna de sub mort? este de părere liderul PSD.

El a lansat şi un îndemn organizaţiilor teritoriale ale PSD să nu aştepte ca toate deciziile să fie luate de la centru. ?Acum trebuie să puneţi piciorul în prag, să dovediţi că ştiţi ce vreţi, partidul e în cumpănă, nu aşteptaţi soluţii de la Centru, pentru că Centrul a obosit? a spus Cristian Diaconescu.

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: diaconescu PSD Congres
Parteneri
Mărturia exclusivă a celui care l-a dus pe Prințul Paul în Malta
x close