Antena 3 CNN Politică Mircea Titus Dobre, PRO România: "Cine închide HoReCa trebuie să dea socoteală"

Mircea Titus Dobre, PRO România: "Cine închide HoReCa trebuie să dea socoteală"

Deputatul PRO România, Mircea Titus Dobre, acuză degringolada măsurilor luate de autorități pentru combaterea pandemiei de coronavirus, al căror efect se traduce prin distrugerea unei industrii și aruncarea în șomaj a peste 100.000 de angajați.

Mircea Titus Dobre, PRO România: "Cine închide HoReCa trebuie să dea socoteală"
Sursa foto: Hepta
de Adrian Iclozan    |    07 Oct 2020   •   23:00

Într-o postare pe Facebook, în care acuză Guvernul că "își bate joc" de industria ospitalității, deputatul aminește că decizia de închidere a restaurantelor și cafenelelor a fost luată la mai puțin de o lună după ce autoritățile au premis redeschiderea acestor unități, în contextul de atunci al relaxării restricțiilor.

"De ce au fost organizate alegeri, ca după două săptămâni - exact perioada de incubație a virusului! - să se închidă toată HORECA?!

Pe cine deranjează atât de mult industria ospitalității, de am ajuns să acceptăm închiderea restaurantelor, la nici o lună de când și-au reluat activitatea? Cine și de ce ar vrea peste 100.000 de șomeri din HoReCa, în următoarea perioadă? Asta după ce secretarul de stat care ar trebui să se ocupe de Turism și-a făcut clipuri publicitare și a dat declarații halucinante despre românii din Diaspora care sunt așteptați în țară, să lucreze în HoReCa!!!

Pe cei de la guvernare nu-i interesează cât au cheltuit restaurantele, pentru a-și desfășura activitatea cu respectarea tuturor restricțiilor, așa cum nici haosul de la metroul bucureștean nu li se pare a fi o sursă de infectare. Nu înțelege nimeni de ce se închide HoReCa, deși sunt altele sursele de contaminare cu SARS-COV2! Dar cei care fac asta trebuie să dea socoteală!", avertizează deputatul PRO România.

 

 

×
Subiecte în articol: Mircea Titus Dobre HoReCa PRO România
Parteneri
Facturi Hidroelectrica, anunțul companiei pentru clienţi
x close