Antena 3 CNN Politică Elena Udrea: Am ajuns aici pe mâna noastră. Tot răul spre bine!

Elena Udrea: Am ajuns aici pe mâna noastră. Tot răul spre bine!

Elena Udrea: Am ajuns aici pe mâna noastră. Tot răul spre bine!
Sursa foto: Foto: INTACT Images
28 Apr 2012   •   19:07

Vicepreşedintele PDL Elena Udrea susţine că democrat-liberalii au ajuns în Opoziţie 'pe mâna lor', dar spune că au şansa de a depăşi momentul dificil în care se află, punctând şi că Guvenul USL nu va putea face nimic din aşteptările populaţiei.
   
'Guvernul lor nu va putea face nimic pentru aşteptările uriaşe pe care populaţia le are, întâi pentru că tot ce se putea face am făcut noi, inclusiv am creat condiţii pentru refacerea salariilor bugetarilor şi apoi, pentru că ei nu vor avea timpul necesar şi contextul economic care să le permită. Deci, PDL are şansa de a depăşi momentul dificil în care se află. Am ajuns aici pe mâna noastră. Fie ne-am asumat măsuri care ne-au costat enorm electoral, dar am dovedit astfel responsabilitate şi competenţă la guvernare, fie am greşit', scrie Udrea pe blog.
   
Ea menţioneză o serie de greşeli făcute de PDL.
   
'Am greşit că nu am comunicat suficient şi nu am făcut o permanentă informare a cetăţenilor cu privire la justeţea acţiunilor noastre. Am greşit că am susţinut oameni care au dăunat imaginii partidului prin incompetenţă ori prin faptele lor, mulţi dintre aceştia fiind preluaţi de la guvernarea Tăriceanu, ori de la PSD. În mod cert, aceştia vor găsi soluţia de a se lipi înapoi de USL. Am greşit că am acceptat traseismul. Dar mai ales am greşit că ne-am lăsat luaţi de guvernare şi am uitat să facem politică', mai arată Elena Udrea.
   
Ea spune că USL a găsit suficienţi 'trădători' pentru adoptarea moţiunii de cenzură şi că, după ce Guvernul Ungureanu a căzut, PDL trece în Opoziţie. În acest context, vicepreşedintele PDL afirmă că 'tot răul este spre bine'.
   
'Jalnic spectacol au oferit cei care s-au culcat seara pdl-işti şi, chinuiţi peste noapte de răsucirea principiilor ca mititeii pe grătar, s-au trezit dimineaţa susţinători ai USL-ului! Cât lichelism! (...) Tot răul spre bine! Cu această ocazie s-a făcut curăţenie în partid, am scăpat de trădători, şi poate trebuie să vedem ce mai este aici de făcut, am rămas cu cei cu care putem reporni motoarele partidului şi câştiga alegerile din toamnă. O moleşeală şi o apatie specifice puterii ne cuprinseseră şi parcă nu ne mai interesa decât exercitarea ei pentru încă o zi', mai scrie Udrea.

×
Parteneri
Meteorologii au anunțat cât va ține frigul în România!
x close