Antena 3 CNN Politică Emil Boc: Nu s-a discutat concret despre înlocuirea mea

Emil Boc: Nu s-a discutat concret despre înlocuirea mea

Emil Boc: Nu s-a discutat concret despre înlocuirea mea
Sursa foto: Foto: Mediafax
15 Feb 2011   •   19:28

Nu s-a discutat concret despre înlocuirea mea, a declarat, marţi, Emil Boc, după întâlnirea cu grupurile parlamentare ale PDL la care a luat parte şi şeful statului. Premierul a menţionat că discuţiile s-au purtat în jurul posibilităţilor de relansare a încrederii în Guvern.

"Nu s-a discutat direct această variantă pentru că nu este cazul. Nu a fost o asemenea discuţie concretă în acest moment", a spus Boc, referitor la speculaţiile cu privire la înlocuirea sa cu un premier independent.

 


Emil Boc a subliniat faptul că va lucra ca premier cu aceeaşi intensitate, până în ultima zi în care va fi premier, indiferent când va fi aceasta, potrivit Mediafax.

Premierul a menţionat că, mai întâi se va discuta la nivel politic, iar apoi urmează implementarea soluţiei.

Traian Băsescu s-a întâlnit, marţi, la Parlament, timp de două ore, cu parlamentarii PDL. După plecarea şefului statului, întâlnirea de la Parlament a continuat. Începând de duminică, şeful statului a avut mai multe întâlniri, la care au luat parte reprezentanţi ai PDL la nivel local şi central. De asemenea, şeful statului s-a întâlnit cu UDMR, UNPR şi cu liderul grupului minorităţilor.

Potrivit unor surse democrat-liberale, ar fi fost luată în calcul posibilitatea înlocuirii premierului Emil Boc, o variantă susţinută de şeful statului, fiind numirea unui premier independent. Presa a vehiculat mai multe nume în acest sens: Mugur Isărescu, Mihai Tănăsescu, Cristian Popa, Călin Georgescu.



×
Subiecte în articol: Emil Boc premier prim ministru inlocuire
Parteneri
O dronă militară s-ar fi prăbuşit în apropiere de Brăila
x close